Story of Boybands

Story of Boybands boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Story of Boybands.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ben je op zoek naar een spetterende show waarbij de bekendste hits van de beste boybands aller tijden voorbij komen? Dan hebben wij de perfecte show voor jou: de Story of Boybands met Charly Luske, Tommie Christiaan en Leon Sherman!

Met Charly Luske, Tommie Christiaan en Leon Sherman

Deze getalenteerde entertainers nemen je mee op een muzikale reis door de tijd, waarbij de grootste hits van de Backstreet Boys, One Direction, *NSYNC, Five, Boyz II Men en The Jackson Five niet mogen ontbreken. Met hun ongeëvenaarde vocale talent en dynamische podiumprésence weten zij het publiek telkens weer te betoveren en mee te slepen in de wereld van de boybands.

Tijdens de Story of Boybands show worden niet alleen de bekende hits gezongen, maar wordt er ook uitbundig gedanst. De choreografieën zijn spectaculair en zorgen ervoor dat het publiek niet stil kan blijven zitten. Het is een feest der herkenning waarbij de nummers van vroeger weer tot leven komen en het publiek wordt meegenomen op een nostalgische reis vol jeugdherinneringen.

Dit trio neemt je mee in een reis door de tijd van boybands

Deze show is geschikt voor diverse evenementen, van grootschalige festivals tot intieme privéfeesten en bruiloften. De Story of Boybands zorgt voor een energieke en memorabele avond waarbij het publiek kan genieten van een geweldige live performance vol enthousiasme en passie.

Dus, of je nu een muziekliefhebber bent die graag meezingt met de grootste hits van de boybands, of een evenement organiseert waarbij je je gasten wilt verrassen met een spetterende show, de Story of Boybands met Charly Luske, Tommie Christiaan en Leon Sherman is de ideale keuze. Boek nu en laat je meevoeren in de wereld van de boybands en beleef een onvergetelijke avond vol muziek, dans en entertainment!

(technicus is 30 min van tevoren aanwezig)

Bekijk hier al onze Bekende Bands en Zanggroepen.

Boeken of een optie plaatsen voor Story of Boybands?

Voor meer informatie over Story of Boybands kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Story of Boybands

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1547 mensen

Specificaties van Story of Boybands

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Begeleiding: 3 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Story of Boybands

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Story of Boybands kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.