Glitterdames

Glitterdames boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Glitterdames.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bij een festival of feest horen natuurlijk glitters en sprankeling! En daar zorgen onze Glitterdames voor. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, borrel, festival, winkelcentrumopening of een andere feestelijke gelegenheid, met onze unieke uitstraling tillen we jouw evenement naar een hoger niveau.

De Glitterdames sprankelen op jouw evenement of festival

Onze Glitterdames zijn mobiel en bewegen zich met plezier over het festivalterrein om iedereen te voorzien van echte festivalglitters in alle denkbare kleuren. Of je nu een subtiele glans wilt of een opvallende sprankeling, wij hebben de materialen en expertise om aan al jouw glitterwensen te voldoen. We stemmen de hoeveelheid glittermaterialen uiteraard af op het aantal gasten, zodat iedereen kan stralen in zijn eigen favoriete kleur.

Met flexibele mogelijkheden bieden we de juiste oplossing voor jouw evenement. We hebben 2 of meerdere spelers beschikbaar, afhankelijk van de omvang van jouw evenement en de gewenste impact. Daarnaast kunnen we onze act aanpassen aan verschillende thema's en kostuums, zodat het perfect aansluit bij de sfeer en stijl van jouw evenement. Vertel ons jouw gewenste thema kleuren en wij zorgen voor de juiste glitters om het geheel compleet te maken.

deze glitterdames zorgen er voor dat iedereen glinstert

Of het nu gaat om het verwelkomen van gasten bij de entree, het creëren van een sprankelende ontvangst of het mobiel verspreiden van glitters tussen het feestgedruis, onze Glitterdames zorgen voor een feestelijke en onvergetelijke ervaring. Met hun unieke uitstraling en enthousiasme zorgen ze voor een vleugje magie en laten ze iedereen stralen als nooit tevoren.

Dus waar wacht je nog op? Til jouw evenement naar een hoger niveau en laat de Glitterdames schitteren. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw gasten kunnen voorzien van echte festivalglitters in alle denkbare kleuren. Laat je betoveren door de sprankeling en glamour van onze Glitterdames en maak van jouw evenement een schitterend succes!

Boeken of een optie plaatsen voor Glitterdames?

Voor meer informatie over Glitterdames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Glitterdames

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Thema Feesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1277 mensen

Specificaties van Glitterdames

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Glitterdames

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Glitterdames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.