Ladies of Love

Ladies of Love boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ladies of Love.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met de betoverende Ladies of Love, de belichaming van liefde en warmte! Deze adembenemende act is speciaal ontworpen voor evenementen rondom Valentijnsdag en Moederdag, waarbij ze een onvergetelijke en hartverwarmende ervaring creëren voor iedereen die ze tegenkomen.

De Ladies of Love stralen liefde en vriendelijkheid uit in alles wat ze doen. Gehuld in prachtige kostuums en omringd door een aura van positieve energie, verspreiden ze vreugde en geluk waar ze ook gaan. Hun missie is om complimentjes uit te delen en een glimlach op ieders gezicht te toveren.

De Ladies of Love ontvangen uw publiek met liefde

Naast het verspreiden van liefdevolle woorden en complimentjes, kunnen de  Ladies of Love ook een leuk spel meenemen om de interactie met het publiek te versterken. Dit kan variëren van een liefdesquiz tot een spel vol hartverwarmende uitdagingen. Ze zorgen ervoor dat jouw gasten zich speciaal voelen en dat de liefdevolle sfeer van het evenement wordt versterkt. De  Ladies of Love zijn niet alleen geschikt voor speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag en Moederdag, maar ook voor diverse andere evenementen. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, borrels, festivals, winkelcentra, openingen of andere feestelijke gelegenheden, de Hartendames tillen jouw evenement naar een hoger niveau met hun unieke uitstraling.

Liefdevol en prachtig gekleed delen zij complimenten uit

De flexibiliteit van de  Ladies of Love is een groot pluspunt. Je kunt kiezen voor één of meerdere spelers, afhankelijk van de grootte van jouw evenement en de gewenste impact. Daarnaast kunnen de dames ook iets uitdelen, zoals kleine cadeautjes of hartvormige lekkernijen, om de ervaring nog specialer te maken. Is er een ander thema waarin je geïnteresseerd bent? Geen probleem! We staan altijd open voor nieuwe ideeën en kunnen de  Ladies of Love aanpassen aan jouw specifieke thematische wensen. Of het nu gaat om een speciaal kleurenschema, een aangepast kostuumontwerp of andere creatieve concepten, we denken graag met je mee om een betoverende en op maat gemaakte ervaring te creëren.

Perfecte act voor bijvoorbeeld valentijn

Kortom, de  Ladies of Love zijn de perfecte toevoeging aan jouw evenement. Ze verspreiden liefde, vreugde en warmte, en zorgen ervoor dat jouw gasten zich bijzonder en gewaardeerd voelen. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe de Hartendames een onvergetelijke en hartverwarmende ervaring kunnen creëren voor jouw evenement.

Boeken of een optie plaatsen voor Ladies of Love?

Voor meer informatie over Ladies of Love kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ladies of Love

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Valentijn Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1787 mensen

Specificaties van Ladies of Love

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ladies of Love

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ladies of Love kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.