Hartendames

Hartendames boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hartendames.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met de betoverende Hartendames, de belichaming van liefde en warmte! Deze adembenemende act is speciaal ontworpen voor evenementen rondom Valentijnsdag en Moederdag, waarbij ze een onvergetelijke en hartverwarmende ervaring creëren voor iedereen die ze tegenkomen.

De Hartendames stralen liefde en vriendelijkheid uit in alles wat ze doen. Gehuld in prachtige kostuums en omringd door een aura van positieve energie, verspreiden ze vreugde en geluk waar ze ook gaan. Hun missie is om complimentjes uit te delen en een glimlach op ieders gezicht te toveren.

De hartendames ontvangen uw publiek met liefde en complimenten

Naast het verspreiden van liefdevolle woorden en complimentjes, kunnen de Hartendames ook een leuk spel meenemen om de interactie met het publiek te versterken. Dit kan variëren van een liefdesquiz tot een spel vol hartverwarmende uitdagingen. Ze zorgen ervoor dat jouw gasten zich speciaal voelen en dat de liefdevolle sfeer van het evenement wordt versterkt. De Hartendames zijn niet alleen geschikt voor speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag en Moederdag, maar ook voor diverse andere evenementen. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, borrels, festivals, winkelcentra, openingen of andere feestelijke gelegenheden, de Hartendames tillen jouw evenement naar een hoger niveau met hun unieke uitstraling.

Liefdevol en prachtig gekleed delen zij complimenten uit

De flexibiliteit van de Hartendames is een groot pluspunt. Je kunt kiezen voor één of meerdere spelers, afhankelijk van de grootte van jouw evenement en de gewenste impact. Daarnaast kunnen de Hartendames ook iets uitdelen, zoals kleine cadeautjes of hartvormige lekkernijen, om de ervaring nog specialer te maken. Is er een ander thema waarin je geïnteresseerd bent? Geen probleem! We staan altijd open voor nieuwe ideeën en kunnen de Hartendames aanpassen aan jouw specifieke thematische wensen. Of het nu gaat om een speciaal kleurenschema, een aangepast kostuumontwerp of andere creatieve concepten, we denken graag met je mee om een betoverende en op maat gemaakte ervaring te creëren.

Perfecte act voor bijvoorbeeld valentijn

Kortom, de Hartendames zijn de perfecte toevoeging aan jouw evenement. Ze verspreiden liefde, vreugde en warmte, en zorgen ervoor dat jouw gasten zich bijzonder en gewaardeerd voelen. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe de Hartendames een onvergetelijke en hartverwarmende ervaring kunnen creëren voor jouw evenement.

Boeken of een optie plaatsen voor Hartendames?

Voor meer informatie over Hartendames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hartendames

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Valentijn Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 265 mensen

Specificaties van Hartendames

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Hartendames

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hartendames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.