Big flower Ladies

Big flower Ladies boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Big flower Ladies.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met de betoverende Big Flower Ladies, een spectaculaire verschijning die alle aandacht trekt op elk evenement! Deze adembenemende act laat de gasten versteld staan en creëert een onvergetelijke ervaring vol verwondering en bewondering.

De Big Flower Ladies fleuren ieder evenement op

Stel je voor: uit een reusachtige bloem ontstaan de Big Flower Ladies, als ware bloemgodinnen. Hun majestueuze aanwezigheid en prachtige kostuums maken hen tot een absoluut hoogtepunt van elk voorjaarsevenement en zomerfestiviteit. Als ze verschijnen, kunnen de ogen van het publiek niet anders dan naar hen toe getrokken worden.

De Big Flower Ladies stralen schoonheid, elegantie en mysterie uit. Hun imposante gestalte en kleurrijke bloemenpracht vormen een adembenemend plaatje dat het hart van elke toeschouwer sneller doet kloppen. Met hun gracieuze bewegingen en betoverende aanwezigheid brengen ze de natuurlijke schoonheid van bloemen tot leven. Onze standaard bezetting bestaat uit één Big Flower Lady, maar de act kan naar wens worden uitgebreid met meerdere spelers. Door het combineren van acts en het toevoegen van andere elementen kunnen we een unieke en gepersonaliseerde ervaring creëren die perfect aansluit bij jouw evenement.

Veelzijdig en O zo mooi: De Elegante Big Flower Ladies

Heb je een specifiek thema in gedachten dat niet op onze website wordt vermeld? Geen zorgen, we staan open voor nieuwe ideeën en kunnen de Big Flower Ladies aanpassen aan jouw specifieke thematische wensen. Of het nu gaat om kleuren, stijlen of andere creatieve concepten, we denken graag met je mee om een betoverende en op maat gemaakte ervaring te creëren.

Kortom, de Big Flower Ladies zijn de ultieme eyecatchers voor jouw evenement. Laat je gasten verbazen en betoveren door de majestueuze aanwezigheid van deze prachtige bloemgodinnen. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe we jouw evenement kunnen transformeren met de betoverende kracht van de Big Flower Ladies.

Boeken of een optie plaatsen voor Big flower Ladies?

Voor meer informatie over Big flower Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Big flower Ladies

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 890 mensen

Specificaties van Big flower Ladies

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Big flower Ladies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Big flower Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.