Powerful Sales Promotions

Powerful Sales Promotions boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Powerful Sales Promotions.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

J.B.Productions uw partner voor powerful sales promotions en attractive sales actions.

J.B. Productions heeft zich de laatste jaren toegelegd op het ontwikkelen van op maat gesneden sales-concepten. Wij verzorgen de complete roadshows voor uw bedrijf, uw merk. Wij vertalen uw wensen, uw concept in een grote flitsende aansprekende mobiele reclamecampagne.

Wij “verpakken” uw uitstraling, uw beleving in een kant-en-klare podiumwagen met uw reclame op de buitenzijden van de wagen. Deze podiumwagen is voorzien van geluid, licht, kleedkamers, etc. Kortom uw merk, uw belevenis krijgt ook “on stage” de uitstraling die het verdient. Het concept, de show en de presentatie worden door onze medewerkers in zeer nauwe samenwerking met u ontworpen.

Onze flitsende, sales-bewuste presentator Jeroen praat het geheel met de uitstraling van uw merk aan elkaar. Jeroen is op dat moment uw stem, uw uitstraling.

In overleg met de supermarktketen Jumbo ontwikkelden wij de Djumbo Summer Toer met de hitgevoelige meidengroep Djumbo.
Voor het bekende merk Jamin presenteerden wij verschillende Sinterklaasshows in samenwerking met de Gebroeders Ko.

Ook attracties die bij uw bedrijf of uw firma passen, kunnen wij ontwerpen.

Boeken of een optie plaatsen voor Powerful Sales Promotions?

Voor meer informatie over Powerful Sales Promotions kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Powerful Sales Promotions

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Roadshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27036 mensen

Specificaties van Powerful Sales Promotions

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Powerful Sales Promotions

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Powerful Sales Promotions kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.