Flower Dames

Flower Dames boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Flower Dames.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met de betoverende Flower Dames, een schitterende verschijning die garant staat voor bewondering en verwondering! Deze unieke act is een lust voor het oog en brengt een kleurrijke en feestelijke sfeer op elk evenement.

Erg flexibel entertainment, spellen, uitdelen, zij hebben het

Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, borrels, festivals, winkelcentra, openingen of andere gelegenheden, de Flower Dames voegen een vleugje magie toe aan elke setting. Hun unieke uitstraling en thematische karakter maken hen een opvallende verschijning die de aandacht van de gasten trekt en een blijvende indruk achterlaat. De mogelijkheden met de Flower Dames zijn flexibel en aanpasbaar aan jouw wensen. Je kunt kiezen voor een mobiele tafel met een spel er op. Daarnaast kunnen de Flower Dames ook items uitdelen, zoals bloemen, geschenken of andere verrassingen, om jouw gasten extra te verwennen. afhankelijk van de grootte en het karakter van jouw evenement. 

De Flower Dames verwelkomen gasten op jouw evenement

Is er een specifiek thema waar je naar op zoek bent? Geen probleem! De Flower Dames kunnen zich aanpassen aan verschillende thema's en stijlen, zodat ze perfect aansluiten bij de ambiance van jouw evenement. Of je nu een specifieke kleur wilt benadrukken, een bepaalde sfeer wilt creëren of een uniek concept in gedachten hebt, de Flower Dames staan klaar om samen met jou een onvergetelijke ervaring te creëren. Daarnaast biedt de act ook de mogelijkheid om op stelten te worden uitgevoerd. Dit geeft de Flower Dames een nog imposantere en indrukwekkendere uitstraling, waardoor ze boven het publiek uitsteken en een echte eyecatcher zijn.

Deze act zorgt ongetwijfeld voor een betere sfeer

Kortom, de Flower Dames zijn de perfecte toevoeging aan jouw evenement. Boek ze nu en verras jouw gasten met hun prachtige verschijning, kleurrijke aanwezigheid en unieke interactie. Het wordt een bloemrijke ervaring die niemand snel zal vergeten!

Boeken of een optie plaatsen voor Flower Dames?

Voor meer informatie over Flower Dames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Flower Dames

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hostesses en Hosts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 937 mensen

Specificaties van Flower Dames

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur, 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Flower Dames

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Flower Dames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.