Duo Rozen

Duo Rozen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Duo Rozen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met het Duo Rozen, een act waar we trots op zijn! Deze kleurrijke en levendige act is perfect voor zomerse dagen, Valentijnsdag, Moederdag, evenementen en festivals. Met hun sprankelende uitstraling en energie brengen ze een vleugje vreugde en romantiek op elk podium.

Deze dames fleuren iedereens dag op met een roos

Het Duo Rozen bestaat standaard uit 2 getalenteerde spelers die de hoofdrol spelen in deze betoverende act. Ze stralen in prachtige kostuums en laten de kleuren echt tot leven komen. Hun optreden is een visueel spektakel waarbij de kleuren knallen en het publiek wordt meegenomen in een magische wereld.De uitvoering van de act kan worden aangepast aan jouw wensen. De Dames delen standaard rozen uit maar je kan het helemaal aanpassen naar wens. Of je nu meer spelers wilt toevoegen, andere acts wilt combineren of een specifiek thema in gedachten hebt, het Duo Rozen staat open voor creatieve ideeën en maatwerk. Jouw evenement verdient immers een unieke en persoonlijke touch.

Of het nu gaat om een bruisend festival, een intiem concert, een bedrijfsfeest of een feestelijke gelegenheid, het Duo Rozen zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Hun levendige performance, interactie met het publiek en passie voor entertainment zorgen voor een betoverende sfeer die nog lang zal nazinderen.

De perfecte dag met valentijn of moeder-vaderdag

Dus, als je op zoek bent naar een act die kleur en vreugde brengt, zoek dan niet verder dan het Duo Rozen. Neem contact op om jouw wensen te bespreken en te ontdekken hoe zij jouw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen. Wees gerust, zelfs als jouw gewenste thema niet op onze website staat, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Boeken of een optie plaatsen voor Duo Rozen?

Voor meer informatie over Duo Rozen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Duo Rozen

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Valentijn Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1430 mensen

Specificaties van Duo Rozen

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Duo Rozen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Duo Rozen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.