Royal Blue Hosts

Royal Blue Hosts boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Royal Blue Hosts.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met Royal Blue hosts, het perfecte team voor ontvangst en animatie op jouw evenement. Dit functionele theatergezelschap bestaat uit een groep van 3 tot 6 personen, waaronder 2 gastheren/portiers en 4 gast/ontvangst/animeer dames, allemaal gekleed in een prachtig koninklijk blauw.

Deze host en zijn 2 hostessen heten je een warm welkom

De Royal Blue hosts zijn de belichaming van een ontvangst act 'Pur Sang'. Met hun stijlvolle verschijning, hoffelijke houding en gastvrije instelling verwelkomen ze jouw gasten op een vorstelijke manier. Ze zorgen ervoor dat iedereen zich direct op zijn gemak voelt en dat de sfeer van het evenement meteen voelbaar is. Naast het verzorgen van de ontvangst, zijn de Royal Blue hosts ook meesters in animatie. Ze weten als geen ander hoe ze de gasten kunnen vermaken en betrekken bij het evenement. Met hun charmante interacties, subtiele grappen en speelse benadering creëren ze een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

In marineblauw geeft deze act een nette uitstraling weer

Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een gala-avond, een bruiloft of een feestelijke bijeenkomst, de Royal Blue hosts voegen een vleugje elegantie en klasse toe aan elke gelegenheid. Ze zorgen ervoor dat de gasten zich speciaal en gewaardeerd voelen, en dat het evenement van begin tot eind vlekkeloos verloopt. Met hun veelzijdigheid en professionaliteit zijn de Royal Blue hosts de ideale keuze voor ontvangst en animatie op jouw evenement. Ze brengen een vleugje koninklijkheid, gastvrijheid en plezier, en zorgen ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

Dus als je op zoek bent naar een ontvangstact 'Pur Sang', aarzel dan niet om de Royal Blue hosts te boeken. Laat ze jouw gasten verwelkomen, vermaken en betoveren met hun koninklijke uitstraling en charmante interacties.

Vraag nu een offerte aan voor de prijs van de mogelijkheden in aantallen gastheren/vrouwen.

Boeken of een optie plaatsen voor Royal Blue Hosts?

Voor meer informatie over Royal Blue Hosts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Royal Blue Hosts

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hostesses en Hosts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 913 mensen

Specificaties van Royal Blue Hosts

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Trio
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Royal Blue Hosts

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Royal Blue Hosts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.