Bloemenkinderdraaimolen

Bloemenkinderdraaimolen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bloemenkinderdraaimolen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze adembenemende attractie brengt vreugde en verwondering voor zowel jonge als oude bezoekers. Met zijn indrukwekkende diameter van 7,5 meter en het vermogen om 24 kinderen te laten genieten van een magische rit, is de Bloemenkinderdraaimolen een absolute blikvanger op evenementen, festivals en pretparken.

Bloemenkinderdraaimolen: Een Betoverende Attractie voor Jong en Oud

De Bloemenkinderdraaimolen is speciaal ontworpen om een onvergetelijke ervaring te bieden aan kinderen tussen de leeftijd van 2 en 15 jaar. Met kleurrijke bloemvormige zitjes nodigt de draaimolen kinderen uit om plaats te nemen en zich onder te dompelen in een wereld van vrolijkheid en plezier. Voor de allerkleinsten is er ook begeleiding aanwezig, zodat zij veilig kunnen genieten van deze betoverende attractie.

De Bloemenkinderdraaimolen werkt op een standaard stroomvoorziening van 220 V, 16 ampère. Hierdoor kan de attractie eenvoudig worden geïntegreerd op diverse locaties. Ons ervaren team zorgt voor een professionele installatie en de benodigde veiligheidsmaatregelen, zodat zowel de kinderen als de omgeving te allen tijde veilig zijn.

Boek de Bloemenkinderdraaimolen voor Jouw Evenement

Wil je een unieke attractie toevoegen aan jouw evenement of festival? De Bloemenkinderdraaimolen is de perfecte keuze! Zijn charmante uitstraling en interactieve karakter zullen de harten van jong en oud veroveren. Neem vandaag nog contact op met ons artiestenbureau om de beschikbaarheid van de Bloemenkinderdraaimolen te bespreken en je evenement naar een hoger niveau te tillen!

Boeken of een optie plaatsen voor Bloemenkinderdraaimolen?

Voor meer informatie over Bloemenkinderdraaimolen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bloemenkinderdraaimolen

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Nostalgische Attracties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 853 mensen

Specificaties van Bloemenkinderdraaimolen

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: inclusief begeleiding
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Bloemenkinderdraaimolen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bloemenkinderdraaimolen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.