Oosterse Goochelaar - Table Magic

Oosterse Goochelaar - Table Magic boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Oosterse Goochelaar - Table Magic.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stelt u zich een innemend karakter voor, met een oriëntaalse verschijning en een mysterieuze stem. Zijn ogen lijken dwars door uw ziel te kijken. Tjikkoen d’Obika is een Egyptische meester-magiër die beschikt over de buitengewone gave om aura's op te poetsen en uw feest een betoverende dimensie te geven.

Walkaround Magic Act: Tafelgoochelen met een Unieke Twist! Perfect geschikt voor familiefeesten en themafeesten

Hij houdt uw gasten een spiegel voor en weet hen met zijn magie te verwonderen. Een ongrijpbaar figuur met een schat aan tastbare wonderen, een bijzonder accent en een heerlijk gevoel voor humor. Zijn act is doordrenkt met een speelse knipoog...

Bent u op zoek naar iets speciaals om uw evenement onvergetelijk te maken? Tjikkoen d’Obika biedt een verbluffende walkaround magic act die uw gasten versteld zal doen staan. Hij creëert een betoverende sfeer en laat iedereen versteld staan met zijn unieke vorm van tafelgoochelen. Laat Tjikkoen d’Obika uw evenement betoveren met zijn meesterlijke magie en ongeëvenaarde charme. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe hij uw publiek op een bijzondere manier kan vermaken en verwonderen!

Oosterse Magiër inhuren?

Of u nu een familiefeest of een themafeest organiseert, Tjikkoen d'Obika biedt een verbluffende walkaround magic act die perfect geschikt is voor elke gelegenheid. Hij creëert een betoverende sfeer waarin iedereen versteld zal staan van zijn meesterlijke magie. De gasten zullen zich afvragen of ze getuige zijn van echte magie of dat ze zich in een droomwereld bevinden. Wanneer Tjikkoen d'Obika optreedt, is de grens tussen realiteit en illusie vervaagd. Hij zorgt voor verwondering en laat uw gasten geloven in de mogelijkheid van het buitengewone. Zijn magische act voegt een extra dimensie toe aan uw evenement en maakt het onvergetelijk.

Verbluffende Walkaround Magic Act - Maak uw Evenement Magisch!

Wacht niet langer en laat Tjikkoen d'Obika uw publiek betoveren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe hij uw evenement op een bijzondere manier kan vermaken en verwonderen. Sta versteld van zijn meesterlijke magie, zijn ongeëvenaarde charme en zijn vermogen om uw feest een betoverende dimensie te geven. Tjikkoen d'Obika staat klaar om uw gasten mee te nemen op een magische reis die ze nooit zullen vergeten.

Boeken of een optie plaatsen voor Oosterse Goochelaar - Table Magic?

Voor meer informatie over Oosterse Goochelaar - Table Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Oosterse Goochelaar - Table Magic

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Goochelaars & Magic Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1876 mensen

Specificaties van Oosterse Goochelaar - Table Magic

  • Tijdsduur: 2 uur aaneengesloten, 3 uur aaneengesloten, 4 uur aaneengesloten
  • Reiskosten: Incl. 200 km vanaf Amsterdam, daarna 0,30 ct. per km. (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Oosterse Goochelaar - Table Magic

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Oosterse Goochelaar - Table Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.