Dick en Dique

Dick en Dique boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dick en Dique.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met Dick en Dique, twee voormalige circusdirecteuren uit een lang vervlogen tijd, die nu weer helemaal in hun element zijn als animatie act in de vorm van functioneel theater. Deze charmante duo brengt een mix van presentatie, promotie en entertainment naar jouw evenement.

Dick en Dique zijn echte meesters in het presenteren, proclameren, verkondigen en aankondigen van allerlei zaken. Met hun kenmerkende stijl en flair weten ze de aandacht van het publiek te trekken en hen te betrekken bij het gebeuren. Of het nu gaat om het verwelkomen en begeleiden van gasten of het in beweging brengen van de menigte, Dick en Dique zijn er altijd klaar voor.

Deze twee nette heren verwelkomen uw gasten met royale gastvrijheid

Met hun jarenlange ervaring als circusdirecteuren hebben ze een goed gevoel voor logistiek en praktische organisatie. Van A naar B tot Z, ze zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt en dat de puntjes op de 'i' worden gezet. Met de nodige stiptheid, plezier en pret zorgen ze ervoor dat jouw evenement vlekkeloos verloopt.

Het functionele theater van Dick en Dique is een ware belevenis. Ze weten hoe ze het publiek kunnen vermaken en tegelijkertijd de boodschap over kunnen brengen. Met hun unieke persoonlijkheden en interactieve aanpak zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud.

Dick en Dique weten hoe ze het publiek moeten entertainen

Of het nu gaat om een promotie-evenement, een productpresentatie of een feestelijke bijeenkomst, Dick en Dique zijn de ideale keuze om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Met hun charme, professionaliteit en humor weten ze het publiek te betoveren en een blijvende indruk achter te laten.

Dus nodig Dick en Dique uit op jouw evenement en ervaar functioneel theater op zijn best. Laat je gasten genieten van de magie die dit dynamische duo met zich meebrengt en zie hoe ze jouw evenement transformeren in een onvergetelijke belevenis.

Boeken of een optie plaatsen voor Dick en Dique?

Voor meer informatie over Dick en Dique kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dick en Dique

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1340 mensen

Specificaties van Dick en Dique

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Dick en Dique

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dick en Dique kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.