Wonder Zusters

Wonder Zusters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wonder Zusters.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met de Wonder Zusters, een betoverende combinatie van ontvangst en animatie in de vorm van functioneel theater! Deze vrolijke en kleurrijke zussen, ook wel bekend als de "Opkikkertjes", brengen een frivool, fris en fleurig element aan jouw evenement. Altijd positief en vol verwachting van wonderen, weten de Wonder Zusters met hun humor en oprechte aandacht kleine wondertjes te creëren. Ze geloven in de kracht van aandacht en een glimlach, en zijn er altijd op uit om het beste in mensen naar boven te halen.

De Wonderzusters genezen al het onvrolijke op jouw evenement

Met hun koffertje vol verrassingen halen de Wonder Zusters alles uit de kast om een glimlach op ieders gezicht te toveren. Of het nu gaat om een vrolijk muziekje, een dansje of zelfs een wonderpil, ze hebben altijd iets bijzonders in petto. Ze weten precies hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren en het publiek kunnen vermaken.

De Wonder Zusters staan garant voor interactie en plezier. Ze zijn niet alleen in staat om een glimlach te bezorgen, maar weten ook hoe ze een lach op het gezicht van iedereen kunnen toveren. Met hun aanstekelijke energie en speelse persoonlijkheden brengen ze leven in de brouwerij en zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Een leuk enthousiast entertainment duo

Of het nu gaat om een feest, een bedrijfsevenement, een jubileum of een speciale gelegenheid, de Wonder Zusters zijn de perfecte toevoeging om de dag compleet te maken. Ze weten precies hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren en zorgen ervoor dat iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt.

Dus laat je betoveren door de Wonder Zusters en laat ze hun magie loslaten op jouw evenement. Met hun speelse en positieve benadering brengen ze vreugde, plezier en verwondering waar ze ook gaan. Ontdek zelf de kracht van aandacht en een glimlach, en laat de Wonder Zusters jouw evenement transformeren in een wonderbaarlijke ervaring.

Boeken of een optie plaatsen voor Wonder Zusters?

Voor meer informatie over Wonder Zusters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wonder Zusters

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1198 mensen

Specificaties van Wonder Zusters

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Wonder Zusters

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wonder Zusters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.