Levend Standbeeld - De Boeddha

Levend Standbeeld - De Boeddha boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - De Boeddha.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met het levende standbeeld van De Boeddha, dat een diepe meditatie uitstraalt. Onder begeleiding van de kalme klanken van de sitar neemt De Boeddha zijn gasten mee in een moment van rust en bezinning. Hij verrast hen af en toe met een waardige blik en laat hen versteld staan door het heldere geluid van zijn Tibetaanse bel.

De Boeddha zit vredig op zijn plek onder een boom, op misschien wel jouw evenement!

De act van het levende standbeeld kan worden verrijkt met verschillende decoratieve elementen en aanvullende acts. 'De discipelen' voegen een dansante dimensie toe aan de act met hun kleurrijke spel. Een ervaren sitar-speler zorgt voor authentieke muzikale begeleiding. Een altaar met wierook, kaarsjes en foto's van De Boeddha creëert een sfeervolle ambiance. Zitkussens en een compleet decor kunnen worden toegevoegd om een oosterse loungehoek of een speciale ruimte te creëren waar gasten kunnen genieten van de serene sfeer.

je kent de kleine gouden beeldjes, maar deze boeddha is levensgroot! En hij leeft.

De combinatie van het levende standbeeld van De Boeddha en het prachtige ornament waar hij op zit zorgt voor een betoverende oosterse ervaring. Het is een uitnodiging voor de gasten om even te ontsnappen aan de drukte van alledag en innerlijke rust te vinden. De aanwezigheid van De Boeddha en zijn metgezellen creëert een bijzondere sfeer die zowel ontspannend als inspirerend is.

Voeg een vleugje spiritualiteit en harmonie toe aan jouw evenement met het levende standbeeld van De Boeddha. Laat je gasten zich onderdompelen in een wereld van meditatie, muziek en schoonheid. Het is een unieke ervaring die lang in de herinnering zal blijven hangen.

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Boeddha?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - De Boeddha kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - De Boeddha

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1104 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - De Boeddha

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Boeddha

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - De Boeddha kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.