Piccolo's en Hartjes

Piccolo's en Hartjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piccolo's en Hartjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij de unieke combinatie-act van Harte en Los Piccolo's! Deze twee bijzondere acts werken samen om een zeer hartelijke ontvangst te verzorgen voor jouw evenement, en indien gewenst zelfs met een rode loper. Ze staan klaar om de gasten te verwelkomen, op te vangen en te begeleiden gedurende het hele evenement.

Deze karakters staan klaar voor een warm welkom

Harte, met haar warme en innemende persoonlijkheid, zorgt voor een hartelijke ontvangst. Ze straalt gastvrijheid uit en creëert direct een warme sfeer. Samen met Los Piccolo's, een komisch duo van enthousiaste entertainers, zorgt ze ervoor dat de gasten zich direct op hun gemak voelen.

Los Piccolo's zijn de experts in het vermaken van het publiek. Ze zorgen voor lachwekkende momenten en zetten de gasten in het middelpunt van de aandacht. Met hun interactieve en grappige optredens brengen ze een vrolijke sfeer en maken ze het verblijf van de gasten zo fijn en aangenaam mogelijk.

Voeg een vleugje vreugd toe met deze vrolijke welkomst act

De combinatie van Harte en Los Piccolo's biedt flexibiliteit en veelzijdigheid. Ze kunnen verschillende taken uitvoeren, afhankelijk van jouw wensen. Of het nu gaat om het begeleiden van gasten naar hun plaats, het verstrekken van informatie, het entertainen van de menigte of het organiseren van activiteiten, ze staan klaar om aan de behoeften van de gasten te voldoen.

Met deze unieke combinatie-act is succes gegarandeerd. De gasten zullen zich speciaal en gewaardeerd voelen, terwijl ze genieten van een fantastische ontvangst en entertainment. Boek nu Harte en Los Piccolo's en geef jouw gasten een onvergetelijke ervaring vol gastvrijheid en plezier.

Boeken of een optie plaatsen voor Piccolo's en Hartjes?

Voor meer informatie over Piccolo's en Hartjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Piccolo's en Hartjes

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1031 mensen

Specificaties van Piccolo's en Hartjes

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Piccolo's en Hartjes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piccolo's en Hartjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.