Renaissance in Goud

Renaissance in Goud boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Renaissance in Goud.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom in de betoverende wereld van de levende standbeelden, waar de Renaissance tot leven komt in goud. Onze elegante Dame en Heer voelen zich overal thuis, of het nu op sokkels is, in hun decoratieve omgeving op een podium, of als animatie act tussen de gasten.

Deze gouden standbeelden betoveren je met hun uitstraling

Met hun frivole spel van gracieuze bewegingen en non-verbale interactie betoveren ze het publiek. Ze nemen betoverende poses aan die tot de verbeelding spreken, als ware kunstwerken in levende vorm. Hun kostuums en maskertjes voegen een vleugje mysterie toe en maken hen ook geschikt als Venetiaanse beelden.

Deze levende standbeelden creëren een unieke sfeer waarin het verleden herleeft en de schoonheid van de Renaissance wordt gevierd. Ze zijn een visueel spektakel dat het publiek betovert en meeneemt naar een andere tijd en plaats. Hun aanwezigheid voegt een vleugje magie toe aan ieder evenement, of het nu een festival, een culturele bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid is.

Met hun klassieke kleding vallen deze levende standbeelden zeker op

Ervaar de pracht en praal van de Renaissance in goud met onze levende standbeelden. Ze zijn de belichaming van elegantie en verfijning, en zorgen voor een onvergetelijke en betoverende ervaring. Boek deze animatie act en laat je gasten genieten van de tijdloze schoonheid van de Renaissance.

Boeken of een optie plaatsen voor Renaissance in Goud?

Voor meer informatie over Renaissance in Goud kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Renaissance in Goud

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 823 mensen

Specificaties van Renaissance in Goud

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Renaissance in Goud

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Renaissance in Goud kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.