Levend Standbeeld - De Waterdrager

Levend Standbeeld - De Waterdrager boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - De Waterdrager.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nederlands kampioen World Living Statues Festival 2023!

De Waterdrager is een levend standbeeld dat zijn oorsprong vindt in de universele bron en de oude akkers bevrucht met het verfrissende levenswater. Hij symboliseert de brenger van een nieuwe tijd, een figuur doordrenkt met mystiek en betovering. Zijn kostuum is doordacht en intrigerend, met slangen die zich uitstrekken naar de waterurn en zelfs naar zijn vingertoppen, waaruit het water sprankelend tevoorschijn komt. Dit maakt hem een zeldzame verschijning in de wereld van levende standbeelden.

Levend standbeeld, fontein, Waarom niet allebij?

Het nieuwe kostuum van de Waterdrager is een subtiel en verfijnd samenspel van kleuren. Het terracotta vertegenwoordigt de kleur van de oude aarde, diep geworteld in geschiedenis en traditie. Het brons staat symbool voor transformatie, de overgang naar een nieuwe fase. En het goud straalt de pracht uit van een nieuwe aarde, vol potentieel en mogelijkheden.

Het is een ware vreugde voor de Waterdrager om te midden van festivals, stads- en dorpsvieringen te verschijnen. Op deze levendige locaties, te midden van de mensenmassa, komt hij het beste tot zijn recht. Hij heeft de taak om verwondering te brengen en het publiek te raken met zijn subtiele spel als levend standbeeld. Door zijn stille aanwezigheid en expressieve poses weet hij de toeschouwers te fascineren en hen mee te nemen in een moment van contemplatie en harmonie.

De waterdrager doet verbazen en verwonderen

De Waterdrager nodigt iedereen uit om stil te staan en de schoonheid van het leven te ervaren. Zijn betoverende aanwezigheid brengt een gevoel van rust en sereniteit, terwijl hij het publiek uitnodigt om in het hier en nu te zijn. Met een eerbiedige groet, "Namasté", nodigt hij de toeschouwers uit om de innerlijke verbinding te ervaren en het goddelijke in zichzelf en anderen te erkennen.

Ontdek de magie van de vernieuwde Waterdrager, een levend standbeeld dat de essentie van water, transformatie en het nieuwe tijdperk belichaamt. Laat je meevoeren door zijn subtiele spel en laat de betovering van het moment je raken. Sta stil, bewonder en voel de stroming van het leven in en om je heen. Namasté.

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Waterdrager?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - De Waterdrager kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - De Waterdrager

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2723 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - De Waterdrager

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Levend Standbeeld - De Waterdrager

Hoeraaaa!
Tenminste voor 1 jaar het beste levend standbeeld van Nederland.
Dubbel in de prijzen!!!


Nederlands kampioen 2023 en gedeelde publieksprijs
met Levend standbeeld ‘de Waterdrager’.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Waterdrager

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - De Waterdrager kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.