Steltloop act - Phaedra Lintdanseres

Steltloop act - Phaedra Lintdanseres boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - Phaedra Lintdanseres.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Phaedra, de Steltloopster en Lintdanseres, is een fascinerende en betoverende animatieact die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Gehuld in een prachtig zwart glanzend kostuum, straalt ze mysterie en geheimzinnigheid uit. Maar haar ware kracht ligt in haar unieke vermogen om via dans en beweging een betoverende ervaring te creëren.

Deze lintdanseres op stelten doet je verbazen

Met haar regenboog zwarte licht brengt Phaedra een magische ambiance tot leven. Ze spreekt zonder woorden, en haar expressieve bewegingen vertellen verhalen van vreugde, schoonheid en ontroering. Ze creëert een ruimte waarin licht, liefde en passie samenkomen en het publiek in de ban houdt.

Beweging is de sleutel tot de magie die Phaedra brengt. Haar elegante stappen op stelten en haar gracieus lintdansen vormen een visueel spektakel dat de zintuigen prikkelt en het publiek in verwondering achterlaat. Elke ontmoeting met Phaedra is een unieke en magische ervaring die lang in de herinnering blijft hangen.

Of het nu gaat om een festival, een straatfeest, een gala of een ander evenement, Phaedra weet altijd een bijzondere sfeer te creëren. Haar aanwezigheid voegt een vleugje magie toe en zorgt voor een betoverende en onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Phaedra torent boven iedereen uit met haar prachtige dansbewegingen

Dus laat je meevoeren in de wereld van Phaedra, de Steltloopster en Lintdanseres. Ontdek de magie van haar bewegingen, laat je betoveren door haar regenboog zwarte licht en laat je inspireren door haar expressieve kracht. Elke ontmoeting met Phaedra is een unieke kans om de magie van dans en beweging te ervaren en je te laten meevoeren naar een wereld vol licht, liefde en passie.

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - Phaedra Lintdanseres?

Voor meer informatie over Steltloop act - Phaedra Lintdanseres kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - Phaedra Lintdanseres

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 907 mensen

Specificaties van Steltloop act - Phaedra Lintdanseres

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - Phaedra Lintdanseres

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - Phaedra Lintdanseres kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.