Caravan van het Compliment

Caravan van het Compliment boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Caravan van het Compliment.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In een kleurrijke wereld, weggestopt in een betoverende caravan genaamd "De Caravan van het Compliment", worden gewone dagen omgetoverd tot buitengewone ervaringen. Hier, waar de magie van liefde en waardering hoogtij viert, worden uw medewerkers op een unieke manier geëerd en overladen met complimenten.

Creëer een Onvergetelijk Bedrijfsfestival met de Caravan van het Compliment

Als u op zoek bent naar een manier om uw evenement, beurs of festival een extra dosis effect te geven, dan is de Caravan van het Compliment de perfecte oplossing! Hier kunnen uw medewerkers genieten van een moment van pure verwennerij en ontdekken hoe bijzonder ze werkelijk zijn, en hoeveel verschil ze maken in de wereld om hen heen. Na een bezoek aan de Caravan van het Compliment zullen ze vol energie en geluk naar buiten stappen, met het ontvangen compliment in hun hart en gedachten.

Laten we eens een kijkje nemen binnenin de Caravan van het Compliment. Terwijl u de drempel overstapt, betreedt u een betoverende retro-wereld die gehuld is in een roze gloed. Hier, omringd door een gevoel van warmte en positiviteit, ontmoet u de complimentenmeisjes. Met hun ogen vol verwondering en een glimlach op hun gezichten, zijn zij de bewaarders van de kunst van het complimenteren.

Een Roze Wereld vol Positiviteit: De Caravan van het Compliment

Neem plaats op een van de twee zitjes in de caravan en laat u overspoelen door een tsunami van liefde en waardering, vakkundig overgebracht door de complimentenmeisjes. Ze zien alleen het allermooiste in u en delen hun oprechte complimenten in de vorm van handgeschreven boodschappen, verpakt in glanzende gouden enveloppen. Deze boodschappen zijn gevuld met positiviteit, liefde en erkenning van uw unieke talenten. Ze zijn bedoeld om nog lang bewaard te worden als een waardevol aandenken aan deze bijzondere ontmoeting. De gage is inclusief gouden enveloppen, kaarten te verzorgen door de klant!

Een Overvloed aan Liefde en Waardering: De Caravan van het Compliment

De Caravan van het Compliment is niet alleen geschikt voor bedrijfsfestivals, maar ook voor vrijwilligersdagen en medewerkers in de zorg. Want wie kan er nu geen liefdevolle boodschap gebruiken? De complimentenmeisjes zijn er om iedereen te omarmen en een sprankje magie toe te voegen aan hun dag.

Dus, als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, waar waardering en positiviteit samenkomen, aarzel dan niet om de Caravan van het Compliment te huren. Laat uw medewerkers deelnemen aan deze magische reis, waar ze even helemaal kunnen ontspannen en zich laten onderdompelen in een overvloed aan liefde en complimenten. Stap in en laat de complimentenmeisjes u betoveren met hun bijzondere talent om het mooiste in ieder individu naar voren te brengen.

Boeken of een optie plaatsen voor Caravan van het Compliment?

Voor meer informatie over Caravan van het Compliment kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Caravan van het Compliment

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1344 mensen

Specificaties van Caravan van het Compliment

  • Tijdsduur: Max 4 uur binnen 5 uur, afwijkingen in overleg
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,30 per gereden km. va. Alphen aan den Rijn.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Caravan van het Compliment

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Caravan van het Compliment kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.