Duiveltje

Duiveltje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Duiveltje.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Duiveltje is een unieke en prikkelende animatieact die zorgt voor een levendige sfeer op jouw evenement. Met zijn verleidelijke en uitnodigende aanwezigheid weet hij moeiteloos zijn weg te vinden tussen de gasten, en hij is altijd op zoek naar mensen die actief willen deelnemen aan zijn prikkelende spel.

Het Duiveltje ligt op de loer, doe mee aan zijn prikkelende spel

Met enkel zijn mimiek en beweging weet Het Duiveltje een fascinerend spel te creëren dat het publiek keer op keer verrast en vermaakt. Hij maakt gebruik van technieken zoals spiegelen van reacties, freezes en slowmotion, waardoor zelfs de meest alledaagse dingen ineens hilarisch worden.

Het interactieve karakter van Het Duiveltje zorgt ervoor dat hij de toeschouwers betrekt bij zijn spel. Hij daagt hen uit om actief mee te doen en biedt een prikkelende ervaring die zowel uitdagend als amusant is. Het Duiveltje weet als geen ander hoe hij het publiek kan bespelen en betoveren, en zijn aanwezigheid zorgt voor een onvergetelijke en lachwekkende ervaring.

Een lachwekkende act, verzorgd door een komische duivel

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een festival, een jubileumviering of een ander evenement, Het Duiveltje brengt een extra dimensie aan de animatie. Zijn energieke en prikkelende optreden creëert een levendige sfeer en laat een blijvende indruk achter bij het publiek.

Dus als je op zoek bent naar een unieke en interactieve animatieact die zorgt voor lachwekkende en prikkelende momenten, dan is Het Duiveltje de perfecte keuze. Neem contact met ons op en ontdek hoe Het Duiveltje jouw evenement kan transformeren in een bruisende en amusante ervaring.

Boeken of een optie plaatsen voor Duiveltje?

Voor meer informatie over Duiveltje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Duiveltje

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1420 mensen

Specificaties van Duiveltje

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Duiveltje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Duiveltje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.