The Suited Singer 'Cozy Christmas'

The Suited Singer 'Cozy Christmas' boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Suited Singer 'Cozy Christmas'.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom in de betoverende wereld van "Cozy Christmas" met The Suited Singer. Ervaar de magie van het feestseizoen met de warme en soulvolle stem van een ervaren crooner.

Een kerstfeest zonder Suited Singer is geen feest

Laat je onderdompelen in de warmte en vreugde van Kerstmis terwijl The Suited Singer je meeneemt op een muzikale reis langs geliefde kerstklassiekers en tijdloze kerstliederen. Met meer dan 15 jaar ervaring en een oprechte passie voor het leveren van onvergetelijke optredens, creëert The Suited Singer de perfecte sfeer voor jouw feestelijke evenement.

Voor elke kerstevenement inzetbaar, met vele favorieten kerstlieden!

Of je nu een intieme bijeenkomst, een zakelijk kerstfeest of een grootschalige kerstviering organiseert, de professionele uitstraling en meeslepende vocalen van The Suited Singer zullen een blijvende indruk achterlaten. Stel je voor dat je wordt betoverd met prachtige vertolkingen van "White Christmas," "Let It Snow," en "Have Yourself a Merry Little Christmas," naast vele andere geliefde favorieten.

Geniet van gezelligheid en warmte tijdens de kerst met the Suited Singer.

Met een repertoire zorgvuldig samengesteld om de geest van het seizoen op te roepen, neemt The Suited Singer je mee naar een wereld van gezelligheid en warmte. Geniet van een onvergetelijke kerstervaring met de prachtige muziek en performance van The Suited Singer.

Boeken of een optie plaatsen voor The Suited Singer 'Cozy Christmas'?

Voor meer informatie over The Suited Singer 'Cozy Christmas' kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Suited Singer 'Cozy Christmas'

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1107 mensen

Specificaties van The Suited Singer 'Cozy Christmas'

  • Tijdsduur: 2 x 30 minuten, 3 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 50 personen
  • Reiskosten: € 0,25 per km vanaf Tilburg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The Suited Singer 'Cozy Christmas'

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Suited Singer 'Cozy Christmas' kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.