Bluey Meet & Greet

Bluey Meet & Greet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bluey Meet & Greet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Ben je ook helemaal weg van de Australische geanimeerde televisieserie Bluey? De wereldwijd geliefde kinderserie heeft volwassenen over de hele wereld in zijn greep en wordt zelfs geprezen als een van de beste kinderseries van deze tijd. En nu heb je de kans om Bluey persoonlijk te ontmoeten tijdens een onvergetelijke Bluey Meet & Greet!

Ontmoet Bluey en Leer Levenslessen 

Maak je klaar om Bluey te ontmoeten.  Elke aflevering van Bluey behandelt belangrijke levenslessen op een speelse en herkenbare manier. Of het nu gaat om samenwerken, het overwinnen van angsten of het ontdekken van creativiteit, Bluey en Bingo staan altijd klaar om je te inspireren en te vermaken.

Een Magische Ervaring voor het Hele Gezin

De Bluey Meet & Greet is een unieke kans voor het hele gezin om Bluey's wereld binnen te stappen. Geniet van interactieve spelletjes, dans, knuffels en onvergetelijke momenten met je favoriete Bluey-personage. Laat je kinderen (en stiekem ook jezelf) betoveren door de warme en liefdevolle dynamiek van dit lid van de Heeler-familie.

Boek Nu en Maak Jouw Bluey-Droom Werkelijkheid!

Wil jij de magie van Bluey persoonlijk ervaren? Boek dan nu jouw Bluey Meet & Greet en maak je klaar voor een geweldige ontmoeting. Of het nu gaat om een winkelcentrum, kermis, een evenement of een speciale gelegenheid, de Bluey Meet & Greet is een unieke toevoeging die zorgt voor een blijvende herinnering.
 
Wacht niet langer! Reserveer vandaag nog en beleef een onvergetelijke dag vol plezier, lachen en betekenisvolle momenten met Bluey.
 
 

Boeken of een optie plaatsen voor Bluey Meet & Greet?

Voor meer informatie over Bluey Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bluey Meet & Greet

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1923 mensen

Specificaties van Bluey Meet & Greet

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Bluey Meet & Greet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bluey Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.