3JS

3JS boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van 3JS.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Het is precies tien jaar geleden (februari 2007) dat Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte als de 3JS landelijk uitgingen met hun eerste single, na een aanlooptijd van nog eens tien jaar die voor de heren van levensbelang was geweest. Door het spelen in vele verschillende (Engelstalige) bands leerden ze muziek te maken in zoveel mogelijk stijlen. Deze kennis en ervaring kwamen uiteindelijk samen in het repertoire van 3JS. 

3Js een op akoestische instrumenten gebaseerde folk-pop-sound 

Een sound die vervolgens uitwaaierde naar vele andere stijlen met als belangrijke gemene delers de Nederlandse taal en de stem van zanger Jan Dulles.
 
Door hun deelname aan tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en ook de vele items bij programma’s als DWDD hebben de 3JS zich al van alle muzikale kanten kunnen laten zien en ondertussen zijn ze met hun eigen muziek nooit meer van de radio weggeweest. Negen studioalbums waarvan er vier de gouden status behaalden, in tien jaar tijd, is bewonderenswaardig te noemen.

 

Boeken of een optie plaatsen voor 3JS?

Voor meer informatie over 3JS kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor 3JS

Deze act is bekeken door 101472 mensen

Specificaties van 3JS

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set