3JS nemen op bij Bob Clearmountain in Los Angeles

16/12/2022

De 3JS weten niet van ophouden. Na een maandenlang uitverkochte U2-theatertour, het mede-organiseren van de grote kermistent in Volendam, het openen van grand-café de Botterwerf en hun landelijke clubtour vertrokken Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller onlangs naar Los Angeles voor de opnames van hun nieuwe album in de Apogee Studios van Bob Clearmountain. 

Bob Clearmountain werkt aan muziek van de 3JS's

Bob Clearmountain, een van de beste mixers ter wereld, werkte eerder aan muziek van Bryan Adams, David Bowie en Bruce Springsteen. "Via onze goede vriendin Lori Lieberman konden wij regelen dat we bij hem konden opnemen, een fantastische kans die wij natuurlijk met beide handen aangrepen," aldus Jan Dulles. Na maandenlang schrijven met onder meer een aantal gastschrijvers stapte het trio in het vliegtuig. 

Spannend zou het worden, er moesten 13 tracks worden opgenomen in tien dagen. Er waren geen demo's opgenomen. Enkel de compositie, tekst en een heel goed idee van hoe dat instrumentaal moet gaan klinken. Dat geeft de ultieme creatieve vrijheid om een prachtig resultaat neer te zetten - én om de legendarische muzikanten aldaar hun ding te laten doen.

Opnemen bij Bob Clearmountain!

Via social-media hielden de 3JS hun fans op de hoogte, met regelmatig een foto of video over het proces en de betrokken muzikanten. De korte trip liep met succes af: alle tracks staan op band en nu is het aan Bob om de finishing touch te geven.


Het nieuwe album van de 3JS zal in 2023 verschijnen.

Boeking of een optie plaatsen voor De 3JS

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De 3JS kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.