3JS schakelen hulp in van fans

20/11/2012

‘Tot Zoverder… Het Beste van 3JS’

Eind januari 2013 komen 3JS met een verzamelalbum ‘Tot Zoverder… Het Beste van 3JS’. Het album moet al hun grootste hits van de afgelopen zes jaar gaan bevatten, maar ook drie compleet nieuwe songs. Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte hebben zelf een lijst samengesteld met hun favoriete liedjes, maar deze lijst is nog veel te lang om op één album te passen. Daarom schakelen zij de hulp in van hun fans om tot een definitieve selectie te komen.
 
Fans kunnen hun persoonlijke Top 10 met favoriete 3JS nummers doorgeven. Ze kunnen hun selectie samenstellen uit alle liedjes van de vier studioalbums van 3JS, maar ook uit veel exclusief bonusmateriaal. Iedereen die zijn / haar favorieten lijstje doorgeeft, wordt persoonlijk bedankt in het CD-boekje van ‘Tot Zoverder … Het Beste van 3JS’. Stemmen kan t/m vrijdag 7 december.
 
Jaap Kwakman: We zijn exact 6 jaar geleden uitgekomen met ons eerste album 'Watermensen'. Het leek ons een mooi moment om nu eens te kijken waar we staan, en waar we heengaan. Deze reis hebben we gemaakt en maken we nog steeds met de mensen die vanaf dag 1 onze concerten bezoeken en onze albums kopen. Vooral deze mensen hebben een belangrijke stem bij de samenstelling van ons komende verzamelalbum genaamd 'Totzoverder… Het Beste van 3JS' om de simpele reden dat zij AL ons werk kennen.

3JS
Met ‘Tot Zoverder… Het Beste van 3JS’ trappen 3JS het nieuwe jaar af.  Het album wordt niet alleen een terugblik op zes jaar 3JS, maar kijkt ook vooruit naar 2013. Begin januari verschijnt hun nieuwe single die speciaal geschreven is voor dit album.
‘Tot Zoverder.. Het Beste van 3JS’ weerspiegelt de veelzijdigheid van 3JS, maar ook van hun muzikale inspiratiebronnen. De albumrelease valt bovendien samen met hun theatertour ‘Bronnen’.  Van 10 januari t/m medio april 2013 doen 3JS ruim 30 steden aan en spelen zij voornamelijk de liedjes van ‘Tot Zoverder… Het Beste van 3JS’.  
 
'Totzoverder....Het Beste Van 3JS' wordt op 25 januari 2013 uitgebracht door Artist & Company.

©Fotograaf Denise de Boer

Boeking of een optie plaatsen voor De 3JS

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De 3JS kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.