The Suited Singer

The Suited Singer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Suited Singer.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij The Suited Singer, een toonaangevende zanger die met meer dan 15 jaar ervaring en een gepassioneerde liefde voor Crooners, oldies en ballads de perfecte sfeer weet te creëren voor elk evenement.

Tijdloze klassiekers en moderne hits met The Suited Singer

Of je nu een intiem feestje, een romantische bruiloft of een grootschalig bedrijfsevenement organiseert, The Suited Singer zorgt met zijn professionele performance en warme stem moeiteloos voor de juiste ambiance. Met trots heeft The Suited Singer opgetreden op prestigieuze locaties, waaronder theaters en zelfs het Gelredome, waarbij zijn talent en charisma een breed scala aan publiek hebben vermaakt.

De ideale zanger voor elk evenement: The Suited Singer

Zijn uitgebreide repertoire bestaat uit tijdloze klassiekers en moderne hits, waaronder betoverende nummers zoals "Fly Me to the Moon" van Frank Sinatra, het onweerstaanbare "Can't Help Falling in Love" van Elvis Presley en de energieke "Ain't That A Kick In The Head" van Dean Martin.

Persoonlijke en op maat gemaakte muzikale ervaringen met The Suited Singer

Laat je meevoeren door de romantiek van tijdloze ballads zoals "Unchained Melody" en "The Way You Look Tonight", en voel de opzwepende klanken van iconische nummers als "New York, New York" en "Feeling Good". Het veelzijdige repertoire van The Suited Singer biedt een perfecte balans tussen klassieke hits en hedendaagse favorieten, waardoor elk publiek wordt betoverd.

Boeken of een optie plaatsen voor The Suited Singer?

Voor meer informatie over The Suited Singer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Suited Singer

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1280 mensen

Specificaties van The Suited Singer

  • Tijdsduur: 2 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 50 personen
  • Reiskosten: € 0,25 per km vanaf Tilburg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The Suited Singer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Suited Singer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.