Eendjes vangen

Eendjes vangen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Eendjes vangen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij ons schattige en gezellige spel - Eendjes Vissen! Dit spel is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en zorgt altijd voor veel plezier en vrolijkheid op kinderfeestjes. Het ziet er lief, leuk en vrolijk uit, en is een echte hit bij de kinderen.

hengel de eendjes uit het water bij Eendjes Vangen

Het concept is eenvoudig maar boeiend: de kinderen krijgen een hengel met een magneet en ze moeten proberen de kleine eendjes uit het water te vissen. Het is een uitdagende activiteit die hun hand-oogcoördinatie en concentratievaardigheden stimuleert. En natuurlijk willen we de kleine vissers belonen voor hun inspanningen! Er is altijd een leuk prijsje te winnen, waardoor de kinderen extra gemotiveerd zijn om hun best te doen.

Onze Eendjes Vissen-act wordt begeleid door twee thematisch geklede dames/heren die volledig in het thema opgaan. Met meer dan 300 kostuums kunnen we ons aanpassen aan jouw specifieke wensen en thema. Of je nu een kleurrijk en vrolijk thema wilt of een meer gestileerde en fantasierijke setting, we hebben de perfecte kostuums om de juiste sfeer te creëren.

Speel mee met het Eendjes Vangen en win prijzen

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om Eendjes Vissen te combineren met andere acts binnen ons uitgebreide assortiment. Denk aan spelletjes en attracties zoals springkussens, schminken, ballonnenfiguren en nog veel meer. Door verschillende entertainmentopties te combineren, kunnen we een unieke en veelzijdige ervaring creëren die perfect past bij jouw evenement.

Dus, als je op zoek bent naar een schattige en leuke activiteit voor de kleintjes, aarzel dan niet om ons Eendjes Vissen-spel te boeken. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat de kinderen een geweldige tijd hebben en met een glimlach naar huis gaan.

Boeken of een optie plaatsen voor Eendjes vangen?

Voor meer informatie over Eendjes vangen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Eendjes vangen

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kinderspelen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1122 mensen

Specificaties van Eendjes vangen

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Eendjes vangen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Eendjes vangen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.