Festival podium

Festival podium boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Festival podium.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Onze unieke vormgeving en all-in-one formule maken het festival podium tot een absolute eyecatcher op elk evenement. Met de hoogste kwaliteit en een totaal concept leveren we de perfecte omgeving voor een spectaculaire ervaring.

Inclusief Locatiebezoek - Perfectie tot in Detail

Bij ons gaan we voor niets minder dan perfectie. Daarom is een locatiebezoek bij de prijs inbegrepen. Na het aangaan van een overeenkomst komen we ter plaatse om ervoor te zorgen dat alles voldoet aan onze strenge normen en uw verwachtingen. Ons podium en de trailer hebben een totale oppervlakte van 10 meter breed en 9 meter diep nodig. De hoogste nok van het dak heeft een vrije bovenhoogte van 6 meter nodig om optimaal te functioneren.

Het Ultieme Stagedesign voor een Onvergetelijk Evenement

Hoewel we de voorkeur geven aan een vlakke ondervloer, zijn we ook in staat om te werken met hoogteverschillen tot 15 cm. U kunt erop vertrouwen dat we ons aanpassen aan de omstandigheden van uw locatie. Wij begrijpen het belang van tijdsefficiëntie daarom is het gewenst snel het podium op te bouwen en af te breken.
 
Onze professionele crew kan het podium opbouwen en afbreken binnen 2 tot 3 uur na plaatsing van de trailer, zodat uw evenement naadloos kan verlopen. U kunt het festival podium huren voor een standaard huurperiode van 1 dagdeel, wat 8 tot 10 uur gebruiksuren voor uw evenement omvat. Let op dat de op- en afbouw tijden hierbij niet zijn inbegrepen.
 
Voor een soepele vergunningaanvraag kunnen we op verzoek een bouwboek toesturen. Zo heeft u alle technische specificaties en berekeningen van zowel de trailer als het dak ter inzage beschikbaar.

Veiligheid en Transparantie - Uw Gemoedsrust Onze Prioriteit

Bij het festival podium hechten we veel waarde aan veiligheid. Daarom voldoen al onze constructies aan de hoogste normen en voorschriften. Technische berekeningen zijn beschikbaar om deze naleving te ondersteunen en u de gemoedsrust te geven die u verdient.
 
Om uw evenement naar een nog hoger niveau te tillen, bieden we extra licht- en geluidsopties aan op aanvraag. Dit alles wordt aangeboden tegen een aantrekkelijke all-in prijs, zodat u zich kunt richten op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw publiek.

Boeken of een optie plaatsen voor Festival podium?

Voor meer informatie over Festival podium kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Festival podium

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Podiumwagens, Mobiele Theaters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1489 mensen

Specificaties van Festival podium

  • Tijdsduur: 1 dagdeel van 8 tot 10 uur
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Afmetingen: 9 x 10 x 6 meter
  • Vervoer: Aanhangwagen of bus
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Festival podium

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Festival podium kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.