Het Snoepspel

Het Snoepspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Snoepspel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij ons opwindende gaming entertainment - de Candy Game! Stap in de wereld van zoetigheid terwijl je de uitdaging aangaat met onze unieke 2 spelbegeleiders. Gewapend met dit bijzondere spelconcept gaan ze op zoek naar de geluksvogel die de snoepjes kan bemachtigen. Het doel is eenvoudig: beweeg de grijper richting de heerlijke snoepjes en win! Het kan zowel frustrerend als opwindend zijn, afhankelijk van het succes van elke poging.

Deze Candy Ladies hebben lekkere prijzen voor het grijpen

Onze Candy Game wordt begeleid door twee thematisch geklede dames/heren die de spelervaring naar een hoger niveau tillen. Met meer dan 300 kostuums kunnen we ons aanpassen aan jouw specifieke wensen en thema. Of je nu een kleurrijk carnavalsthema, een retro-uitstraling of iets totaal anders wilt, we hebben de perfecte kostuums om de juiste sfeer te creëren.

Gebruik de grijper om jouw favoriete snoepje te bemachtigen

Dus stap in de wereld van zoete verrassingen en speelplezier met onze Candy Game. Laat je betoveren door de spanning van het grijpen en geniet van de uitzinnige vreugde wanneer je succes hebt. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw evenement kunnen transformeren met deze onweerstaanbare en verslavende gaming-ervaring.

Boeken of een optie plaatsen voor Het Snoepspel?

Voor meer informatie over Het Snoepspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Snoepspel

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 910 mensen

Specificaties van Het Snoepspel

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Snoepspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Snoepspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.