Meet & Greet Pim en Pom

Meet & Greet Pim en Pom boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Pim en Pom.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Ontmoet nu Pim & Pom tijdens een betoverende muzikale meet & greet! Wie kent ze niet? Maak kennis met de twee meest geliefde kattenvriendjes van het land: Pim & Pom! Elke ochtend beleven ze spannende avonturen op NPO Zapp, maar je kunt ze ook kennen van de populaire boeken of zelfs van het Rijksmuseum. De iconische tekeningen van Fiep Westendorp komen nu tot leven!

Ontmoet Pim & Pom - Muzikale Meet & Greet

Stap binnen in een uniek decor waar het lijkt alsof jij de hoofdrol speelt in een van de bekende verhalen en tekeningen. Pim, de ondeugende kat, en Pom, de wijzere van de twee, kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Tijdens de muzikale meet & greet kun je niet alleen een high poot ontvangen of genieten van een stevige knuffel, maar kun je ook daadwerkelijk in gesprek gaan met Pim & Pom. Deze interactieve ervaring zal je altijd bijblijven, ongeacht je leeftijd!

Interactieve Ontmoeting met Pim & Pom

Iedereen is welkom om met Pim & Pom op de foto te gaan, dus jong en oud kunnen deelnemen aan deze bijzondere ontmoeting. Als aandenken ontvangen alle Pim & Pom fans een leuke verrassing om mee naar huis te nemen. Mis dit unieke evenement niet!

Theatervoorstelling: Pim & Pom vieren feest!

Naast de muzikale meet & greet kun je ook samen met Pim & Pom een avontuur beleven tijdens de theatershow 'Pim & Pom vieren feest!'. Deze voorstelling reist nog tot de zomer van 2024 langs verschillende theaters, bibliotheken en evenementen in Nederland en België. Vanaf de zomer van 2024 kun je een nieuwe voorstelling bewonderen. Bekijk de actuele speellijst op onze website www.ontmoetpimenpom.nl.
 
Let op: Alle uitingen rondom dit product dienen vooraf te worden goedgekeurd door de producent. Zodra de opdracht definitief is, ontvangt u een pakket met artwork voor uw promotiemateriaal.
 
© Fiep Amsterdam bv; Fiep Westendorp Illustrations, Mario Perton & Pim & Pom Theaterproducties.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Pim en Pom?

Voor meer informatie over Meet & Greet Pim en Pom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Pim en Pom

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4201 mensen

Specificaties van Meet & Greet Pim en Pom

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 45 min. binnen 3 uur, 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief een mobiele set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Pim en Pom

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Pim en Pom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.