De Bloemenmeisjes

De Bloemenmeisjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Bloemenmeisjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij onze betoverende 'Bloemenmeisjes' act! Tijdens de sprankelende lente- en zomermaanden, en zelfs tijdens speciale feestdagen zoals Valentijnsdag, Pasen en Moederdag, zijn onze vrolijke meiden er om jou en je gasten te verwelkomen met een vleugje magie.

Deze bloemenmeisjes fleuren de sfeer op met hun act

Stel je voor: kleurrijke kostuums, manden vol prachtige bloemen en verrukkelijke lekkernijen. Onze Bloemenmeisjes zijn een streling voor het oog en een bron van vreugde. Ze dartelen vol enthousiasme door feesten, winkelcentra en andere evenementen, waar ze stralende glimlachen achterlaten en harten doen smelten.

Gekleed in de mooiste bloemendesigns, verspreiden onze Bloemenmeisjes een sfeer van warmte en verwondering. Ze verwelkomen je gasten met geurige bloemen, zoete lekkernijen en een onweerstaanbare charme. Elke ontmoeting met deze betoverende dames is als een magisch moment dat je voor altijd bij zal blijven.

Een vrolijke act voor zomerse tijden

Of het nu gaat om het uitdelen van bloemen als symbolen van liefde en waardering, het overhandigen van lekkernijen als zoete traktaties of het overbrengen van een speciale boodschap, onze Bloemenmeisjes weten als geen ander hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren. Ze brengen een vleugje magie in elke gelegenheid, van intieme bruiloften tot grootschalige evenementen.

Laat je gasten betoveren door de aanwezigheid van onze Bloemenmeisjes. Hun stralende glimlachen en kleurrijke geschenken zullen een blijvende indruk achterlaten. Ze creëren onvergetelijke momenten vol vrolijkheid en romantiek, waardoor je evenement een unieke en betoverende ervaring wordt.

Bloemenmeisjes lopen gezellig door uw winkelcentrum

Dus, als je op zoek bent naar een vleugje vrolijkheid, een vleugje romantiek en een dosis magie, aarzel dan niet om onze Bloemenmeisjes uit te nodigen voor je volgende evenement. Laat ze je gasten verwelkomen met hun stralende glimlachen, kleurrijke geschenken en onvergetelijke momenten. Samen maken we van jouw evenement een betoverende belevenis die nog lang in de herinnering zal voortleven.

Boeken of een optie plaatsen voor De Bloemenmeisjes?

Voor meer informatie over De Bloemenmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Bloemenmeisjes

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Uitdeel Acties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1489 mensen

Specificaties van De Bloemenmeisjes

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Bloemenmeisjes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Bloemenmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.