Catch your luck - vangspel

Catch your luck - vangspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Catch your luck - vangspel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stelt u zich eens voor: een spel waarbij u alle stokken moet vangen. Klinkt simpel, toch? Maar vergis u niet, het is moeilijker dan het lijkt! Catch your luck is niet alleen een uitdagend spel, maar ook een ware publiekstrekker. Iedereen wil een poging wagen en proberen alle stokken te vangen. De spanning is om te snijden! En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een fantastisch prijzenpakket voor degenen die het spel succesvol voltooien.

Catch your luck! Een spannend spel en een absolute eyecatcher!

Bij de uitvoering van Catch your luck worden twee enthousiaste dames of heren ingezet, volledig gekleed in een thema naar uw keuze. Met ons ruime assortiment van meer dan 300 kostuums passen wij ons graag aan naar uw specifieke wensen en creëren we een unieke sfeer die perfect aansluit bij uw evenement.

Catch your luck kan uitstekend gecombineerd worden met andere acts en entertainmentopties binnen ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan interactieve spellen, levende standbeelden, animatieacts of dans- en bewegingstheater. Op deze manier kunnen we een gevarieerd en boeiend programma samenstellen dat de gasten van uw evenement van begin tot eind zal vermaken.

Reactievermogen en concentratie is nodig bij dit spel

Catch your luck biedt niet alleen plezier en uitdaging, maar ook een onvergetelijke ervaring voor uw publiek. Het spel zorgt voor interactie, competitie en een gezellige sfeer. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een beurs, een festival of een andere gelegenheid, Catch your luck voegt een extra dimensie toe aan uw evenement.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van een entertainmentpakket dat perfect aansluit bij uw wensen en doelstellingen. Maak van uw evenement een onvergetelijke belevenis met Catch your luck en laat uw gasten genieten van spanning, plezier en een vleugje competitie!

Boeken of een optie plaatsen voor Catch your luck - vangspel?

Voor meer informatie over Catch your luck - vangspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Catch your luck - vangspel

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrum Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 897 mensen

Specificaties van Catch your luck - vangspel

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Catch your luck - vangspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Catch your luck - vangspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.