mega 4 op een rij game

mega 4 op een rij game boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van mega 4 op een rij game.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Kent u het spel 4 op een rij nog van vroeger? Wij in ieder geval wel! En nu brengen we dit nostalgische spel naar een geheel nieuw niveau met ons unieke aanbod in Gaming Entertainment. Levensgroot 4 op een rij is een geweldig spel om toe te voegen aan uw evenement. Het leuke is dat het spel geschikt is voor zowel jong als oud!

Levensgroot 4 op een rij: Plezier voor jong en oud!

Bij de uitvoering van het levensgrote 4 op een rij spel worden twee enthousiaste dames of heren ingezet, volledig gekleed in een thema naar keuze. Met onze uitgebreide collectie van meer dan 300 kostuums passen wij ons graag aan naar uw specifieke wensen en thema. Of het nu gaat om een sportevenement, een bedrijfsfeest of een feestelijke gelegenheid, wij zorgen voor de perfecte aankleding en sfeer.

Het levensgrote 4 op een rij spel kan uitstekend gecombineerd worden met andere acts uit ons diverse assortiment. Denk hierbij aan interactieve spellen, levende standbeelden, animatieacts of dans- en bewegingstheater. Op deze manier creëren we een unieke beleving die perfect aansluit bij de sfeer van uw evenement.

Iedereen houdt van een potje 4 op een rij

Met Gaming Entertainment gaat u verder dan alleen het bieden van amusement. Het brengt mensen samen, creëert een gezonde competitie en zorgt voor onvergetelijke momenten. Het levensgrote 4 op een rij spel is een geweldige toevoeging aan uw evenement en zal zeker zorgen voor veel plezier en vermaak.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring voor alle gasten! Onze ervaren teamleden staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van een entertainmentpakket dat perfect aansluit bij uw wensen en doelstellingen.

Boeken of een optie plaatsen voor mega 4 op een rij game?

Voor meer informatie over mega 4 op een rij game kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor mega 4 op een rij game

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrum Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 942 mensen

Specificaties van mega 4 op een rij game

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor mega 4 op een rij game

Voor meer informatie en beschikbaarheid van mega 4 op een rij game kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.