Tafelvoetbal game

Tafelvoetbal game boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tafelvoetbal game.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tafelvoetbal is een superleuk spel dat jong en oud altijd uitdaagt! Of je nu een evenement organiseert of gewoon even wat ontspanning wilt, tafelvoetbal zorgt voor een geweldige speelervaring. Onze ervaren spelbegeleiders staan klaar om twee deelnemers te selecteren die het tegen elkaar opnemen. Het is een spel vol spanning, sensatie en vooral veel plezier. De grote vraag is: wie scoort de meeste punten?

Tafelvoetbal - Het ultieme spel voor plezier en competitie

Bij de uitvoering van het tafelvoetbalspel worden twee enthousiaste dames of heren ingezet die volledig in thema gekleed zijn. Met een uitgebreide collectie van meer dan 300 kostuums passen wij ons graag aan naar uw specifieke wensen en thema. Of het nu gaat om een sportevenement, een bedrijfsfeest of een feestelijke gelegenheid, wij zorgen voor de perfecte aankleding en sfeer.

Het tafelvoetbalspel kan uitstekend gecombineerd worden met andere acts uit ons diverse assortiment. Denk bijvoorbeeld aan interactieve spellen, levende standbeelden, animatieacts of dans- en bewegingstheater. Op deze manier creëren we een unieke beleving die perfect aansluit bij de sfeer van uw evenement.

Ideaal entertainment voor tijdens en rondom het EK/WK

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het tafelvoetbalspel volledig naar uw wensen te personaliseren. Denk hierbij aan het toevoegen van specifieke thematische elementen, branding met uw logo of zelfs het aanpassen van de kleuren van de spelers. Op deze manier wordt het tafelvoetbalspel niet alleen een bron van plezier en competitie, maar ook een effectieve manier om uw merk of boodschap te promoten.

Kies voor tafelvoetbal en beleef een onvergetelijke ervaring vol plezier en competitie. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak van uw evenement een succes!

Boeken of een optie plaatsen voor Tafelvoetbal game?

Voor meer informatie over Tafelvoetbal game kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tafelvoetbal game

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oranje en EK en WK Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1173 mensen

Specificaties van Tafelvoetbal game

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Tafelvoetbal game

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tafelvoetbal game kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.