Het Bibberspel

Het Bibberspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Bibberspel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stel je concentratie op de proef met het bekende bibberspel of signaalspel. Het is een spel dat we allemaal kennen en waarbij je vol spanning probeert het parcours te volgen. Maar pas op! Raak je het metaal, dan klinkt er een bel! Het bibberspel is een uitdaging voor jong en oud, een spannend avontuur dat zorgt voor veel plezier en opwinding. En het beste van alles? Als je het einde haalt zonder fouten, win je een prijs!

Het bibberspel - Uitdagend plezier voor jong en oud

Bij de uitvoering van het bibberspel worden twee enthousiaste dames of heren ingezet die volledig in thema gekleed zijn. Met een ruime collectie van meer dan 300 kostuums passen wij ons aan naar uw specifieke wensen en thema. Of het nu gaat om een feestelijk thema, een bedrijfsevenement of een speciale gelegenheid, wij zorgen voor de perfecte aankleding en sfeer.

Het bibberspel kan uitstekend gecombineerd worden met andere acts uit ons uitgebreide assortiment. Denk bijvoorbeeld aan levende standbeelden, animatieacts of dans- en bewegingstheater. Op deze manier creëren we een unieke beleving die perfect aansluit bij de sfeer van uw evenement.

Een vaste hand is erg belangrijk bij het bibberspel

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het bibberspel volledig naar uw thema te personaliseren. Zo kunnen we het spel voorzien van specifieke thematische elementen of zelfs uw logo erop laten branden. Op deze manier wordt het bibberspel niet alleen een spannende activiteit, maar ook een effectieve manier om uw merk of boodschap onder de aandacht te brengen.

Kies voor het bibberspel en beleef plezier, uitdaging en spanning in één. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak uw evenement onvergetelijk!

Boeken of een optie plaatsen voor Het Bibberspel?

Voor meer informatie over Het Bibberspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Bibberspel

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Casino spelen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1079 mensen

Specificaties van Het Bibberspel

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Bibberspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Bibberspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.