Nieuwe single voor Henk Wijngaard - Ik Wil Jou

10/04/2020

Na het geweldige succes van de eerste single "Tranen op het Stuur" van het gelijknamige spectaculaire album van het boegbeeld van logistiek Nederland komt Telstar/Johnny Hoes met een nieuwe release uit dit schitterende album dat door de pers/radio en tv en de enorme schare fans zo enthousiast is ontvangen.

Henk Wijngaard is het boegbeeld van logistiek Nederland

Met zijn single "Tranen op het Stuur" wist Henk Wijngaard de harten van heel logistiek Nederland voor zich te winnen en zijn verschijning op het Malieveld bezorgde iedere minister en de massaal opgekomen boeren met hun trekker kippenvel, toen hun Henk Wijngaard met zijn spontane optreden de duizenden toegestroomde aanwezigen een hart onder de riem kwam steken met zijn unieke live optreden.
 
Recent stond Henk Wijngaard als eerste klaar om met een geweldige ode aan alle jongens van de weg, welke momenteel tijdens de corona crisis dag en nacht voor ons klaar staan, met een actuele tekst op zijn mega 'Met de Vlam in de Pijp' te omarmen. De reacties waren laaiend en er zal daarom beslist een vervolg gegeven worden aan dit schitterende initiatief.

Naar de Highlands van Schotland met Henk Wijngaard

Na zijn optredens in de mega-campagnes voor Beequip en Lotto is Henk Wijngaard niet meer weg te denken en zijn nieuwe single "Ik wil Jou" zal door het grote publiek spontaan omarmd worden. Het is een schitterende ballade waarin onze held je meeneemt naar de Highlands van Schotland.
 
De jongens op de weg zullen bij het horen van deze grandioze single nog harder gaan rijden terwijl de mensen thuis zullen wegdromen bij de melancholische klanken uit Schotland en de karakterieke stem van deze koning van de weg!

Boeking of een optie plaatsen voor Henk Wijngaard

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Henk Wijngaard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.