Knuffelen met Sneeuwpop Snowy

Knuffelen met Sneeuwpop Snowy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Knuffelen met Sneeuwpop Snowy.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stel je voor een vrolijke sneeuwpop die deel uitmaakt van jouw kerstevenement. Wij bieden de betoverende mogelijkheid om Snowy de Sneeuwpop tot leven te brengen en jouw evenement naar een hoger niveau te 

Breng Magie in Jouw Kerstfeest met Snowy de Sneeuwpop

Snowy is geen decoratiestuk, maar een interactieve en levendige toevoeging aan jouw festiviteiten. Laat Snowy bijvoorbeeld flyers uitdelen om de gasten direct in de kerstsfeer te brengen. De verwondering van de kinderen zal onvergetelijk zijn wanneer ze arriveren en Snowy hen begroet op het parkeerterrein of bij de ingang van jouw kerstfeest. Ook te boeken met kerstman, is niet inbegrepen!

Betoverend Fotomoment

Creëer een betoverend fotomoment voor de kinderen door een speciale fotohoek in te richten waar ze samen met Snowy kunnen poseren. Deze unieke en sfeervolle setting zorgt voor prachtige foto's en mooie herinneringen.

Flexibele Opties voor Elk Evenement 

Bij Artiestenbureau JB Productions begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we flexibele opties om Snowy de Sneeuwpop in te zetten op jouw manier. Of het nu gaat om een kerstevenement, een winkelcentrum of een kerstfeest, Snowy brengt vreugde en verwondering met zich mee, waarbij jong en oud worden ondergedompeld in de feestelijke kerstsfeer

Maak Jouw Winterfeest Onvergetelijk met Snowy de Sneeuwpop

Maak van jouw kerstevenement een onvergetelijke en knuffelzachte sensatie met Snowy de Sneeuwpop. Neem contact met ons op en ontdek hoe we Snowy kunnen inzetten om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Samen maken we van deze kerstperiode een onvergetelijke tijd voor iedereen!

Boeken of een optie plaatsen voor Knuffelen met Sneeuwpop Snowy?

Voor meer informatie over Knuffelen met Sneeuwpop Snowy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Knuffelen met Sneeuwpop Snowy

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winter Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 753 mensen

Specificaties van Knuffelen met Sneeuwpop Snowy

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,27 per km. vanaf Giessen (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Knuffelen met Sneeuwpop Snowy

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Knuffelen met Sneeuwpop Snowy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.