Back to Waterloo (ABBA Tribute)

Back to Waterloo (ABBA Tribute) boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Back to Waterloo (ABBA Tribute).

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Wil jij een betoverende avond vol glitter en glamour, met de ultieme ABBA-act Back to Waterloo, kijk dan snel verder naar de mogelijkheden voor jouw evenement, dit is de ulitieme ABBA Tribute act, kijk snel verder!

Beleef een betoverende avond vol glitter en glamour met Back to Waterloo - De ultieme ABBA-act!

Stap in de wereld van nostalgie en laat je meevoeren door de meeslepende en tijdloze muziek die ooit is gemaakt. Laat je betoveren door de charismatische podiumdiva's Laura Vlasblom en Brigitte Nijman, die met hun krachtige stemmen, indrukwekkende harmonieën en energieke performance het publiek van jong tot oud laten swingen en meezingen.
 
Met jarenlange podiumervaring en een onmiskenbare chemie tussen hen, vormen Laura en Brigitte een dynamisch duo dat als geen ander het publiek weet te bespelen en de interactie weet vast te houden. Dit maakt hun optreden uniek en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

De ultieme ABBA-beleving met een moderne twist - Back to Waterloo bij JB Productions!

Back to Waterloo brengt strakke medleys van superhits als "Dancing Queen", "Gimme, Gimme", "Mamma Mia" en "Waterloo" in een eigentijds jasje. Ze geven de ultieme ABBA-beleving met een moderne twist! Het is een show waarin de magie van ABBA wordt gevangen en gecreëerd, en het publiek van begin tot eind betovert.
 
Of je nu een die-hard ABBA-fan bent of gewoon houdt van goede muziek, Back to Waterloo is een feest voor iedereen. Dus trek je dansschoenen aan en swing mee met Back to Waterloo! JB Productions biedt jou de kans om deze onvergetelijke act te boeken en je publiek te trakteren op een avond vol muzikale hoogtepunten.

Boeken of een optie plaatsen voor Back to Waterloo (ABBA Tribute)?

Voor meer informatie over Back to Waterloo (ABBA Tribute) kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Back to Waterloo (ABBA Tribute)

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1865 mensen

Specificaties van Back to Waterloo (ABBA Tribute)

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 350 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Back to Waterloo (ABBA Tribute)

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Back to Waterloo (ABBA Tribute) kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.