Levend Standbeeld - Frozen Lady

Levend Standbeeld - Frozen Lady boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - Frozen Lady.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom in de betoverende wereld van de Frozen Lady, een adembenemende verschijning die de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid vervaagt. Deze unieke animatieact is nu beschikbaar voor verhuur en brengt een magische sfeer naar elk evenement, feest of speciale gelegenheid.

Frozen Lady - Betoverende IJskoningin

Met haar sublieme afwisseling van sprekende poses en elegante bewegingen betovert de Frozen Lady het publiek. Ze lijkt rechtstreeks uit een sprookje te zijn gestapt, met haar betoverende uitstraling en haar abstract vormgegeven ijssculptuur. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig evenement, de Frozen Lady voegt een vleugje mysterie en allure toe aan elke setting.

De Frozen Lady is beschikbaar in zowel een kleine als een grote uitvoering, waardoor ze zich moeiteloos aanpast aan de ruimte en het thema van uw evenement. Ze wordt begeleid door het geluid van ijzige wind en golvend water, waardoor een meeslepende en betoverende ervaring ontstaat voor zowel jong als oud.

Betover jouw evenement met dit levend Standbeeld

Het huren van de Frozen Lady is een garantie voor een onvergetelijke ervaring. Ze kan ingezet worden als indrukwekkende ontvangstact, waarbij ze uw gasten verwelkomt in haar ijzige koninkrijk. Daarnaast is ze perfect voor interactieve animatie, waarbij ze het publiek betovert met haar gracieuze bewegingen en uitnodigt tot een magisch samenspel.

Laat de Frozen Lady uw evenement transformeren tot een betoverende en sprookjesachtige belevenis. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor verhuur te bespreken en laat uw gasten versteld staan van de magie die de Frozen Lady met zich meebrengt.

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Frozen Lady?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - Frozen Lady kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - Frozen Lady

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1192 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - Frozen Lady

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Frozen Lady

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - Frozen Lady kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.