Levend Standbeeld - De Ballerina

Levend Standbeeld - De Ballerina boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - De Ballerina.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met het Levend Standbeeld: De Ballerina. In deze adembenemende dans- en bewegingstheater voorstelling komt de klassieke elegantie tot leven. In eerste instantie lijkt ze bewegingsloos op haar sokkel te staan, maar zodra de klassieke muziek begint, ontwaakt de Ballerina tot leven. Langzaam komen haar gracieuze bewegingen op gang. Ze danst, draait en zweeft op haar spitzen, terwijl ze het publiek betovert met haar prachtige en expressieve bewegingen.

De ballerina betovert het publiek met haar elegante dans

De Ballerina speelt als het ware met het publiek. Haar bewegingen zijn zo sierlijk en vloeiend dat ze iedereen om haar heen fascineert. Ze creëert een betoverende sfeer die de toeschouwers meeneemt in haar wereld van dans en emotie. Op het slotakkoord van de muziek bevriest ze weer in een sierlijke pose, als een levend standbeeld dat de schoonheid van de dans vasthoudt. Haar optreden laat een blijvende indruk achter en roept bewondering op voor haar techniek en lenigheid.

De Ballerina is een perfecte toevoeging aan evenementen, openingen of speciale gelegenheden. Haar optreden kan dienen als een betoverende openingsact die de aandacht van het publiek trekt en de toon zet voor een magische avond. Ze kan ook als levend decoratief element worden ingezet, waarbij ze een visueel spektakel vormt dat de ruimte transformeert.

De ballerina lijkt van steen, tot ze begint te dansen. 

Met haar betoverende aanwezigheid en haar uitmuntende danstechniek weet de Ballerina de harten van het publiek te veroveren. Ze brengt een combinatie van kunst en emotie die mensen raakt en inspireert. Haar optreden is een unieke ervaring die de grenzen van de verbeelding doorbreekt.

Laat de Ballerina uw evenement verrijken met haar prachtige en expressieve dans. Of het nu gaat om een gala, een cultureel evenement of een speciale gelegenheid, de Ballerina brengt de magie van de danswereld tot leven en creëert een onvergetelijke ervaring voor iedereen die haar optreden aanschouwt. Neem contact met ons op en laat de Ballerina uw publiek betoveren met haar gracieus ballet.

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Ballerina?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - De Ballerina kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - De Ballerina

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1469 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - De Ballerina

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Levend Standbeeld - De Ballerina

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Deltion College

  • Door: Natasja Sieders
  • Locatie: Zwolle
  • Datum:

Prachtige act en mooi icm de danseressen

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Ballerina

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - De Ballerina kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.