Meneer en Mevrouw de Wit

Meneer en Mevrouw de Wit boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meneer en Mevrouw de Wit.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met Meneer en Mevrouw De Wit, de levende standbeelden die een unieke combinatie van bewegingstheater, straattheater en animatie bieden. Deze tijdloze figuren voelen zich thuis in elk modern decor, of het nu een bruisende winkelstraat, een etalage of een evenementlocatie is. Ze zijn veelzijdig inzetbaar, van het staan op sokkels in de zaal tot het verwelkomen van gasten bij de ingang.

Twee spierwitte levende standbeelden

Meneer en Mevrouw De Wit zijn de perfecte toevoeging aan een bühne setting, waarbij ze prachtig samensmelten met decoratieve elementen om een betoverende sfeer te creëren. Ze kunnen ook als animatieact tussen de gasten optreden, waarbij ze interactie aangaan en iedereen om hen heen verrassen en verwonderen.

Als levende standbeelden zijn Meneer en Mevrouw De Wit echte eyecatchers. Ze trekken moeiteloos de aandacht op beurzen en productpresentaties, waar ze een onvergetelijke indruk achterlaten. Hun verfijnde en gedetailleerde kostuums, gecombineerd met hun statige poses en subtiele bewegingen, zorgen voor een visueel spektakel dat de toeschouwers fascineert en intrigeert.

levende standbeelden zoals je ze nog nooit hebt gezien

Met Meneer en Mevrouw De Wit haalt u een vleugje kunst en verfijning in huis. Hun stilstaande poses en uitdrukkingen worden tot in perfectie uitgevoerd, waardoor ze een onmiskenbaar gevoel van elegantie en mysterie uitstralen. Ze zijn meesters in het vasthouden van de aandacht en het creëren van een bijzondere sfeer die de grens tussen realiteit en kunst vervaagt.

Levende standbeelden, perfect voor een interessante themadag

Of u nu een evenement organiseert, een bedrijfspresentatie wilt versterken of gewoonweg een vleugje magie aan uw omgeving wilt toevoegen, Meneer en Mevrouw De Wit zijn de ideale keuze. Ze brengen een unieke vorm van entertainment die zowel jong als oud zal betoveren. Neem contact met ons op en laat Meneer en Mevrouw De Wit uw evenement transformeren tot een buitengewone ervaring die in het geheugen gegrift blijft.

Let op: Deze act kan zoals op de afbeeldingen te zien voorzien worden van extra meubilair en decor, dit gaat op aanvraag.

Boeken of een optie plaatsen voor Meneer en Mevrouw de Wit?

Voor meer informatie over Meneer en Mevrouw de Wit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meneer en Mevrouw de Wit

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1063 mensen

Specificaties van Meneer en Mevrouw de Wit

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meneer en Mevrouw de Wit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meneer en Mevrouw de Wit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.