Laguna Duo

Laguna Duo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Laguna Duo.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Betreed de betoverende wereld van Laguna Duo, een adembenemende stelt-animatieact die dans en bewegingstheater combineert in een onvergetelijke voorstelling en openingsact. Ontdek het magische spel van een steltloper en contactjongleur die gehuld zijn in helder blauwe kostuums, sprankelend als water.

Het Laguna Duo - Steltendans en contactjuggling op zijn fijnst

Het Laguna Duo neemt je mee op een reis vol betovering en verwondering. Hun kostuums en bewegingen weerspiegelen de vloeiende elegantie van golven, stromend water en majestueuze watervallen. Het blauw straalt en schittert, terwijl ze moeiteloos door de ruimte bewegen, als een ware dans der elementen.

De danser/steltenloopster van Laguna Duo is een stralende verschijning, gekleed in kostuums die met passie zijn gecreëerd om iedereen te betoveren met schoonheid en beweging. Haar gracieuze dans en lenige steltloopprestaties zullen je hart veroveren en je meenemen naar een andere wereld.

Laat je betoveren door deze adembenemende act

Maar het Laguna Duo biedt meer dan alleen visuele pracht. Ze brengen ook contactjugling in hun act, waarbij ze met behendige en vloeiende bewegingen objecten laten dansen en zweven in de lucht. Het samenspel van dans en contactjugling vormt een unieke ervaring die je ogen zal laten twinkelen en je verbeelding zal prikkelen.

De choreografie van Laguna Duo is meesterlijk uitgevoerd, met perfecte timing en harmonie. Elke beweging en interactie is zorgvuldig doordacht en naadloos in elkaar verweven. Het resultaat is een betoverende en meeslepende voorstelling die het publiek in verwondering achterlaat.

Een prachtige combinatie van kunsten

Laat je meevoeren door de magie van blauw en beleef een onvergetelijke ervaring met het Laguna Duo. Of het nu gaat om een festival, een theaterproductie of een bedrijfsevenement, deze stelt-animatieact zal de sfeer verhogen en een blijvende indruk achterlaten. Neem contact met ons op en laat je betoveren door de schoonheid en beweging van Laguna Duo.

Boeken of een optie plaatsen voor Laguna Duo?

Voor meer informatie over Laguna Duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Laguna Duo

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1015 mensen

Specificaties van Laguna Duo

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Laguna Duo

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

  • Door: Kimberly Ruppert
  • Locatie: Vlaardingen
  • Datum:

Leuke opening, visueel heel tof!

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Laguna Duo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Laguna Duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.