Levende Poppetjes - Tricolores

Levende Poppetjes - Tricolores boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levende Poppetjes - Tricolores.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak uw evenement levendig en betoverend met onze Levende Poppetjes, de meesters in dans en bewegingstheater. Deze animatie act voegt een speels element toe aan ieder hedendaags decor, of het nu een drukke winkelstraat, een etalage of de entree van uw evenement is. Ze zijn perfect als vrolijke ontvangst, sfeermakers of eye-catchers.

Ze lijken net speelgoed, maar ze zijn echt

Onze Levende Poppetjes zijn ware kunstwerken die tot leven komen. Met hun kleurrijke kostuums, gracieuze bewegingen en interactieve performances brengen ze een unieke en magische sfeer. Ze nemen het publiek mee in hun wereld van dans en beweging, waarbij ze de verbeelding prikkelen en de toeschouwers betoveren.

De veelzijdigheid van onze Levende Poppetjes maakt ze functioneel inzetbaar op verschillende manieren. Zo kunnen ze dienen als ontvangst act, waarbij ze de gasten begeleiden en mobiliseren. Hun aanwezigheid zorgt voor een warm welkom en verlaagt drempels, waardoor iedereen zich direct op zijn gemak voelt. Daarnaast zijn ze perfect om de dansvloer tot leven te brengen. Met hun enthousiasme en charme moedigen ze gasten aan om mee te doen en zorgen ze voor een onvergetelijke danservaring.

Deze levende poppetjes maken iedere activiteit vrolijker

Onze Levende Poppetjes zijn sfeermakers bij uitstek. Ze brengen een levendige energie met zich mee en creëren een unieke ambiance. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een festival of een cultureel evenement, ze zorgen voor een betoverende en onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Bent u op zoek naar een bijzondere animatie act voor uw evenement? Kies dan voor onze Levende Poppetjes. Neem contact met ons op en ontdek hoe zij met hun dans en bewegingstheater een magische sfeer kunnen creëren. Samen maken we van uw evenement een betoverend spektakel dat nog lang in de herinnering zal blijven hangen.

Boeken of een optie plaatsen voor Levende Poppetjes - Tricolores?

Voor meer informatie over Levende Poppetjes - Tricolores kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levende Poppetjes - Tricolores

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1353 mensen

Specificaties van Levende Poppetjes - Tricolores

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levende Poppetjes - Tricolores

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levende Poppetjes - Tricolores kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.