Komische Serveersters

Komische Serveersters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Komische Serveersters.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak uw evenement extra komisch en verrassend met onze Komische Serveersters, de meesters in humor en vervreemding. Deze animatie acts zorgen voor functioneel theater en zijn ware sfeermakers op uw feest.

Onze Komische Serveersters zijn gedienstig ten top! Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alles soepel en correct verloopt, maar hun inzet is niet altijd even praktisch of effectief. Met vol verwondering en oog voor details vormen ze een verwarde draad door uw feestelijke aangelegenheid, wat zorgt voor hilarische momenten en een unieke sfeer.

Maak de sfeer van uw evenement nog beter met deze Serveersters

De interactie met het publiek staat centraal in het spel van onze Komische Serveersters. Met een afwisseling van non-verbale interactie en 'functioneel' theater met een knipoog weten ze het publiek telkens weer te verrassen en te laten lachen. Ze spelen in op de situatie en brengen humor op een onverwachte en verfrissende manier.

Onze Komische Serveersters zijn experts in het creëren van een ontspannen en vrolijke sfeer. Ze brengen een speelse energie met zich mee en zorgen voor een interactieve beleving voor uw gasten. Hun humor en vervreemding zorgen voor een unieke dynamiek die het feest naar een hoger niveau tilt.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een receptie of een jubileum, onze Komische Serveersters weten altijd de juiste snaar te raken. Met hun komische acts en functioneel theater met een knipoog zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring die nog lang bij uw gasten zal nazinderen.

Zorg voor humor en sociale interactie met deze twee

Wilt u uw evenement een komische en verrassende twist geven? Kies dan voor onze Komische Serveersters. Neem contact met ons op en ontdek hoe zij met hun humor en vervreemding een verwarde draad door uw feestelijke aangelegenheid kunnen vormen. Samen zorgen we voor een onvergetelijk en hilarisch evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.

Boeken of een optie plaatsen voor Komische Serveersters?

Voor meer informatie over Komische Serveersters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Komische Serveersters

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1255 mensen

Specificaties van Komische Serveersters

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Komische Serveersters

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Komische Serveersters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.