Hartige Danseressen

Hartige Danseressen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hartige Danseressen.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak uw evenement onvergetelijk met onze Hartige Danseressen, een betoverende combinatie van dans en bewegingstheater. Deze animatie act is perfect als ontvangstact en zorgt voor een hartelijk welkom voor uw gasten.

Vol liefde en enthousiasme dansen deze twee er op los

Onze Hartige Danseressen zijn 'Pur Sang' en stralen elegantie, verfijning en sierlijkheid uit. Met hun gracieuze danspassen en hartelijke uitstraling creëren ze een warme en gastvrije sfeer, waardoor iedereen zich meteen op zijn gemak voelt.

Tijdens de inloop van uw evenement nemen onze Hartige Danseressen uw gasten op gracieuze wijze mee in hun dansante animatie. Ze vormen als het ware de rode draad door het feest, waarbij ze met hun dans en bewegingstheater een betoverende en hartverwarmende ervaring creëren.

Onze Hartige Danseressen zijn niet alleen een visueel spektakel, maar ook meesters in het overbrengen van emotie en energie door middel van dans. Ze weten als geen ander hoe ze het publiek kunnen raken en meenemen in hun dansante verhaal. Met hun royaal gebaar en enthousiasme laten ze een blijvende indruk achter.

Perfect voor een Moederdag of Valentijn thema

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een gala of een feestelijke bijeenkomst, onze Hartige Danseressen brengen een unieke en betoverende ervaring die uw gasten nog lang zullen bijblijven. Met hun dansante, hartverwarmende en royale performance zorgen ze voor een onvergetelijke belevenis.

Wilt u uw gasten verwelkomen met een ontvangstact 'Pur Sang'? Kies dan voor onze Hartige Danseressen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij met elegantie, verfijning en sierlijkheid de rode draad van uw evenement kunnen vormen. Samen creëren we een dansante en hartelijke ervaring die uw gasten versteld zal doen staan.

Boeken of een optie plaatsen voor Hartige Danseressen?

Voor meer informatie over Hartige Danseressen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hartige Danseressen

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Moederdag Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1779 mensen

Specificaties van Hartige Danseressen

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Hartige Danseressen

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

VZW M2

  • Door: Jessie Cloostermans
  • Locatie: Maasmechelen
  • Datum:

De Hartige Danseressen zijn een leuke act die voor de nodige animo zorgen op je evenement.

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Hartige Danseressen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hartige Danseressen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.