Wiggle Waiters

Wiggle Waiters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wiggle Waiters.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Verrijk uw evenement met onze unieke stijlvolle obers op stelten met zwevende dienbladen! Of u nu kiest voor een klassieke of moderne uitvoering, deze twee obers zullen een onvergetelijke indruk achterlaten. Met behulp van heliumballonnen zweven hun dienbladen elegant door de lucht terwijl ze uw gasten op een bijzondere manier bedienen.

De Wiggle waiters serveren op een byzondere manier

Onze obers op stelten zijn de perfecte eye-catcher voor beurzen en productpresentaties. Ze trekken direct de aandacht van bezoekers en creëren een sfeer van verwondering en allure. Stelt u zich eens voor hoe uw logo of tekst op de ballonnen of banier van de obers pronkt, waardoor uw merk op unieke wijze wordt gepromoot.

Deze act is niet alleen visueel verbluffend, maar ook praktisch. Onze obers zijn uiterst bedreven in het serveren van kleine amuses, waardoor uw gasten kunnen genieten van heerlijke culinaire hapjes. Let op, ze serveren geen drankjes, want met hun gracieuze bewegingen wiebelen ze wel een beetje. Maar maak u geen zorgen, ze zullen ervoor zorgen dat uw gasten op een smaakvolle manier worden verwend.

Het eten zweeft naar je toe dankzij de Wiggle Waiters

Onze obers op stelten met zwevende dienbladen zijn beschikbaar voor verhuur. Of u nu een zakelijk evenement, een bruiloft, een gala of een ander speciaal evenement organiseert, deze act voegt een vleugje elegantie en originaliteit toe. Uw gasten zullen versteld staan van de combinatie van hoogte, magie en culinair genot.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen uw wensen en behoeften op maat afstemmen en ervoor zorgen dat deze act perfect aansluit bij uw evenement. Laat ons uw gasten betoveren met deze betoverende en zwevende oberervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor Wiggle Waiters?

Voor meer informatie over Wiggle Waiters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wiggle Waiters

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 984 mensen

Specificaties van Wiggle Waiters

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Wiggle Waiters

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wiggle Waiters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.