Twee Piccolo's

Twee Piccolo's boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Twee Piccolo's.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze ontvangst act is werkelijk een klasse apart. Met hun opperste frivoliteit en gedienstigheid zorgen ze voor een warm welkom en vormen ze een rode draad door uw partij of feestje. Ze zijn als ware gastheren en -vrouwen altijd alert en zien wat u niet ziet. Met discretie en een groot genoegen zetten ze de puntjes op de 'i' om ervoor te zorgen dat uw gasten zich speciaal voelen.

Een ontvangst act die uw evenement onvergetelijk maakt!

Deze bijzondere ontvangst act is inzetbaar bij de ontvangst zelf of gedurende de avond om uw gasten te verwijzen en te begeleiden. Ze zijn als een stijlvol kompas dat uw gasten de weg wijst en ervoor zorgt dat ze zich op hun gemak voelen. Met hun charmante aanwezigheid zorgen ze voor een vleugje elegantie en sfeer.

Op speciaal verzoek kunnen we de ontvangst act zelfs combineren met een rode loper. Stelt u zich eens voor, uw gasten worden ontvangen door onze stijlvolle gastheren en -vrouwen terwijl ze over de rode loper schrijden. Een echt VIP-gevoel!

De Piccolo's ontvangen uw gasten met plezier

Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een bruiloft, een gala of een ander speciaal feest, onze ontvangst act voegt een vleugje klasse en gastvrijheid toe. Laat ons uw gasten verwennen en verwonderen met deze unieke en betoverende ontvangst act.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen met onze ontvangst act.

Boeken of een optie plaatsen voor Twee Piccolo's?

Voor meer informatie over Twee Piccolo's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Twee Piccolo's

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1701 mensen

Specificaties van Twee Piccolo's

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Twee Piccolo's

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Twee Piccolo's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.