Het zingende spookje

Het zingende spookje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het zingende spookje.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Boe! Niet schrikken! Boe is hier, het lieve spookje dat geen vlieg kwaad doet. Sterker nog, Boe is zelf overal bang voor! Maar samen met de kinderen zal Boe zijn angsten overwinnen. Hij zal laten zien dat er eigenlijk helemaal geen reden is om bang te zijn in het donker of voor monsters onder je bed. Want weet je wat? Die monsters bestaan helemaal niet! Boe, het schattige spookje, zweeft door het winkelgebied en verspreidt een vrolijke en magische sfeer. Met zijn mobiele geluidsinstallatie vormt hij een ambulante act die geschikt is voor alle leeftijden. Hij neemt de kinderen mee op een avontuur vol gezelligheid en plezier, waarbij hij diverse Halloweenliedjes zingt en iedereen betrekt bij het feest.

Het Zingende Spookje - Een Betoverend Halloweenavontuur!

En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen de kinderen ook de kans om aan trick-or-treat te doen! Boe deelt snoepjes uit vanuit zijn Halloween-emmer, waardoor het feest helemaal compleet wordt. Het is een unieke belevenis waarbij kinderen niet alleen kunnen genieten van de muziek en het poppenspel, maar ook nog eens verwend worden met lekkernijen.Boe! Het Zingende Spookje is speciaal ontwikkeld om zelfs de jongste kinderen te laten genieten van het Halloweenfeest. Het is een toegankelijke en interactieve manier om hen op een speelse wijze kennis te laten maken met de magie van Halloween. Boe zorgt voor een onvergetelijke ervaring waarbij angst wordt omgezet in vreugde en verwondering.

Een vrolijke act voor Halloween, eens een keer niet eng

De act van Boe! Het Zingende Spookje combineert live zang, poppenspel en een uitdeelactie in één en is daarmee een uniek en veelzijdig entertainmentconcept. De betoverende verschijning van Boe en de interactie met de kinderen zorgen voor een onvergetelijke beleving.Boek nu Boe! Het Zingende Spookje en laat de magie van Halloween tot leven komen op jouw evenement. Of het nu gaat om een winkelgebied, een Halloweenfeest of een ander evenement, Boe zorgt voor een betoverende en feestelijke sfeer. Neem vandaag nog contact met ons op om deze bijzondere act te reserveren en maak van jouw evenement een spooktaculaire belevenis!

Boeken of een optie plaatsen voor Het zingende spookje?

Voor meer informatie over Het zingende spookje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het zingende spookje

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1177 mensen

Specificaties van Het zingende spookje

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Het zingende spookje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het zingende spookje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.