Zingende paard van sinterklaas - Poppenspeler

Zingende paard van sinterklaas - Poppenspeler boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zingende paard van sinterklaas - Poppenspeler.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met Ozosnel, het trouwe paard van Sinterklaas dat op een bijzondere manier tot leven komt! Dit schattige paardje heeft even een pauze genomen van zijn werkzaamheden voor de Sint om samen met de kinderen de leukste Sinterklaasliedjes te zingen en te genieten van onvergetelijke momenten. Met zijn mobiele geluidsinstallatie rijdt Ozosnel vrolijk van de ene plek naar de andere. Hij creëert een betoverende sfeer terwijl hij zachtjes neuriënd de bekende Sinterklaasliedjes ten gehore brengt. De kinderen worden uitgenodigd om mee te zingen en te dansen, terwijl Ozosnel vol enthousiasme zijn liedjes deelt.

Een betoverende poppen-act

Niet alleen mag je Ozosnel bewonderen en horen zingen, maar je kunt ook een speciaal moment met hem beleven. Kinderen kunnen knuffels geven, een worteltje voeren of zelfs op de foto gaan met dit lieve en harige vriendje. Het is een unieke gelegenheid om een magisch moment vast te leggen en te delen met vrienden en familie.

Ozosnel wordt tot leven gebracht door een getalenteerde poppenspeler, die met behulp van poppenspel en live zang de magie tot leven brengt. Door het mobiele systeem kan Ozosnel zich vrij bewegen van locatie naar locatie, waardoor hij een dynamische en levendige ambulante act vormt. Hij trekt moeiteloos de aandacht en creëert een betoverende sfeer waarin jong en oud kunnen genieten van zijn gezelschap.

Dit zingende paard maakt iedereen vrolijk

De combinatie van live zang, poppenspel en het schattige uiterlijk van Ozosnel zorgt voor een unieke act met een hoge entertainmentwaarde. Het is een betoverende belevenis die de harten van zowel kinderen als volwassenen zal veroveren. Laat je meevoeren in de magie van Ozosnel en geniet samen van een onvergetelijke ervaring tijdens het Sinterklaasfeest.

Boek nu Ozosnel, het Betoverende Paard van Sinterklaas, en maak van jouw evenement een magisch en onvergetelijk spektakel! Wees er snel bij, want Ozosnel is erg populair en zijn agenda vult zich snel. Neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke act te reserveren en de magie van Sinterklaas tot leven te brengen!

Boeken of een optie plaatsen voor Zingende paard van sinterklaas - Poppenspeler?

Voor meer informatie over Zingende paard van sinterklaas - Poppenspeler kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zingende paard van sinterklaas - Poppenspeler

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1362 mensen

Specificaties van Zingende paard van sinterklaas - Poppenspeler

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Zingende paard van sinterklaas - Poppenspeler

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zingende paard van sinterklaas - Poppenspeler kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.