Winter op stelten

Winter op stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Winter op stelten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met de Winterse Ballerina brengen ze een unieke combinatie van elegantie, lenigheid en winterse magie naar uw evenement. Ze zijn experts in het balanceren op stelten en zullen met hun betoverende bewegingen en prachtige kostuums een buitengewone visuele ervaring bieden aan uw publiek.

Winterse Ballerina is de beste optie voor uw winters evenement!

De Winterse Ballerina is geschikt voor een breed scala aan winterse evenementen. Of het nu gaat om een kerstmarkt, winterfestival, bedrijfsfeest of ander feestelijk samenzijn, haar aanwezigheid zal een vleugje elegantie en betovering toevoegen. De Winterse Ballerina past zich moeiteloos aan de sfeer en het thema van uw evenement aan, waardoor ze een perfecte aanvulling is op de winterse festiviteiten.

Uw evenementen met de beste winterse acts

Tijdens onze Winterse Ballerina-act komt de elegante dans van de steltloper tot leven. Gehuld in een schitterend winterseizoenkostuum zal ze gracieus over het evenement zweven, met haar verbluffende bewegingen die de schoonheid en magie van de winter uitstralen. De Winterse Ballerina weet het publiek te betoveren met haar prachtige dans en interactieve optredens, waardoor er een betoverende en feestelijke sfeer ontstaat.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Winter op stelten?

Voor meer informatie over Winter op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Winter op stelten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 765 mensen

Specificaties van Winter op stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Reiskosten: 0,39 per km
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Winter op stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Winter op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.